Преслава погреба двама любовници! Единият е известен дилър (Подробности)

5371
13 Април 2016, 11:35


Макар да е една от най-успешните Певици, Преслава не е щастлива в любовта. Вероятно и това я подтиква към  разгуления живот, който води в момента, научи HotArena.

Освен с много раздели Преслава се сблъсква и със смъртта на двама свои любовници. Още ненавършила 20 години, тя погребала ученическата си тръпка Пламен. Двамата са съученици в гимназията и изживяват красива авантюра. Според запознати Пламен е първият мъж в леглото на певицата.

Когато Преслава тръгва по пътя на славата Пламен започва да я ревнува. Мести се при нея в Димитровград, нещата обаче не тръгват и двамата се разделят. Преслава страда и от депресията я спасява работата й. Не след дълго момчето загива в катастрофа и Преслава до ден днешен изпитвала угризения, защото смята, че не е постъпила коректно с него.

Фатален край застига и още един мъж в живота на чалга дивата. Наркодилърът Стефан Белев-Дръпнатия, който е част от бандата на рижите, е открит застрелян в автомобила си, пише „Галерия“.

Никой не свързва имената на двамата във връзка. Едва когато полицаите конфискуват личния му телефон намират горещи интимни снимки с певицата и се свързват с нея. Тя отрича да го познава, но щом й казват, че е мъртъв тя избухва в сълзи. Според запознати връзката й с Дръпнатия била отворена и двамата имали и други партньори, но въпреки това Преслава изпитвала непреодолима страст към мафиота.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени