Преслава попари фантазиите на Цуни: Как ще съм била с този сопол?!

https://hotarena.net/laifstail/preslava-popari-fantaziite-na-cuni-kak-shte-sam-bila-s-tozi-sopol HotArena.net
Преслава попари фантазиите на Цуни: Как ще съм била с този сопол?!
Цуни, който лъсна като интригант №1 в шоуто, не за първи път си съчинява връзки с известни жени. В предаването той първо обяви, че се е срещал с Александра Богданска, но после се изметна, че само си бил писал с нея, видя HotArena. Оказа се, че плевенският мачо, който на 40-годишна възраст все още е издържан от баща си и майка си, редовно си фантазирал отношения с популярни дами.

„Той не е лошо момче, но има страшно много комплекси. Фикс идея са му жените, ако може да са популярни и желани от всички, още по-добре. Обикновени момичета не му се нравят, трябва да са известни и успели. Наистина е имал няколко такива бройки, но повечето му връзки се развиват само във въображението му”, издават запознати с маниера на Цуни. Плевенчанинът преди време дори си наел пиар – журналист от светски сайт, който да пуска по негова поръчка „сензации”, обвързващи го с конкретни знаменитости. Така слуховете, че е гадже на Преслава, стигат до медиите. Истината е, че певицата никога не е имала нищо с него, но той настойчиво я преследвал.

„Излязоха 2-3 пъти на кафе, и то защото бяха в обща компания. Преслава го гледаше с пълно презрение, а той беше здраво хлътнал. Накрая го отряза грозно, каза му такива неща, които не са за повтаряне”, разказва свидетел на отношенията им. За да си отмъсти, наранения Цуни пуснал в медиите слуха, че са имали връзка. Лошото е, че сам повярвал в легендата, че е бивше гадже на певицата, пише \"Уикенд\".

Преди време, когато плевенчанина решил да се пробва при друга известна певица, тя решила да провери от първа ръка каква е ситуацията и позвънила на самата Преслава. „Как ще съм била с този сопол, ти чуваш ли се?”, била неподправената реакция на едрогърдата певица.

8 Коментара

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 6 години

Тази друсалка и за Коко отричаше и се кълнеше, че не я лашка, ама Емилия друго каза. Нищо не й пречи да се е отъркаляла няколко пъти и с него след някоя пиянска вечер, както беше и с Константин.

Коментирай

преди 6 години

На кадъната дупките и' са мазало.

Коментирай

Рони

преди 6 години

Това, че го е нарекла сопол не го вярвам.

Коментирай

Ха ха

преди 6 години

Тя не обича да казва "НЕ"! Хахахах, леш :D Толкова много са я минали, че сигурно вече дупките и са станали като кофа аахахаха

Коментирай

pff

преди 6 години

a togava zashto sa bili zaedno na pochivka v DUbai i imat snimki ot tam ZAEDNO ?? xaxaxax bati tapata nadrusana kurva e preslava i sega hodi s mangala pavel dilara na sako

Коментирай

f

преди 6 години

spali sa

Коментирай

преди 6 години

Българките отиват в Дубай не на почивка, а да изкарат някой долар.

Коментирай

МИНЧО

преди 6 години

ТОЯ КАКЪВ КЛОШ Е !!! ВСЕ ПЕША ХОДИ САМ,НЕ ЗНАМ ЗА КАКВИ СКЪПИ КОЛИ КАРА ГОВОРИ ИЛИ КАКВИ ОХРАНИ ИМА...АМА ВСЕ Е САМ ПЛИЕВИЕНСКИЯ СЕЛЯК!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.