Преслава прекарала празниците в сълзи! Отиде на врачки, за да оправи положението (Вижте какво е преживяла)

3738
02 Януари 2014, 14:00


Фолк певицата Преслава е преживяла тежки празници. Буца в гърлото й е заседнала, след като разбрала, че любимият й Бирмата я направил баджаначка с половин София, разбра HotArena.net.

 

Изпълнителката от „Пайнер“ е научила гадната новина за Георги Станоев от свои верни дружки – пловдивски фризьорки. Те изчитали пресата, за да се информират какво се пише за тяхната приятелка, а там пикантното инфо вече е било документирано.

 

От друга страна самата Преслава не обичала да си купува печатни издания, но аверките й издънили прясната мълва, че Бирмата й изневерява при първи удобен случай.

 

Гърлата поразпитала и негов приятел дали е вярна информацията, той не отрекъл, но от респект заявил, че не знае как се казват завоеванята на Георги, пише в. „Уикенд“.

 

Клюкарките от фризьорския салон посъветвали певицата да вземе мерки. Дали й координати на известна сред столичния хайлайф врачка, която да забърка биле и да направи на бизнесмена бяла магия за любов.

 

Преслава не вярвала в „магьоснически“ методи, но от отчаяние се съгласила и това да направи, та най-накрая да върже Станоев за полата си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени