Преслава прибра 80 бона от баловете (За 4 дни 12 участия)

1924
27 Май 2014, 11:21


Преслава пожъна истински фурор и счупи всички рекорди, успявайки да реализира цели 12 участия в рамките само на 4 дни. Празненствата около баловете се оказаха истинска манна небесна за най-популярната ни чалга изпълнителка, която буквално едва смогна на десетките покани да весели зрелостниците, научи HotArena.net.

 

Графикът на Преслава за тазгодишните балове бил запълнен още месец януари, издават мениджърите на звездата, пише в. „Всеки ден“.

 

Оборотните ресторантьори, решили да поканят цицорестата певица в заведението си, предвидливо звъннали още в началото на годината, за да са сигурни, че именно тя ще весели гостите им. Завишеният заради празниците хонорар на брюнетката обаче не разколебал никой кръчмар да се бръкне с 10 бона, като по традиция хонорарът на звездата е 6000 лева.

 

В празничните дни покрай баловете Преслава заложи основно на заведенията от София и Пловдив. От 22 май, четвъртък, до 25, неделя, певицата извива глас единствено в столицата и града под тепетата, където успя да реализира цели 12 участия. За първи път пайнерската фурия не удължаваше ангажиментите си и караше стриктно по график, пеейки точно по час и половина в клуб.

 

Проста сметка показва, че дванайсетте участия на Преслава са инкасирали точно 120 000 лева в касата на димитровградския титан „Пайнер”. По договор изпълнителката на „Пиши го неуспешно” прибира 50% от хонорара си, което означава, че банковата й сметка ще набъбне със 60 000 лева. Майската жътва за красавицата обаче не приключва само с осчетоводените пари. Певицата е рекордьорка по бакшиши, като средно в лапите й не попада банкнота по-малка от 50 лева. Преслава успяла да се похвали пред приятелки, че за изминалите няколко дни, покрай баловете е успяла да си докара малко над 20 000 лева бакшиш.

 

След натоварените с работа дни покрай завършването на зрелостниците Преслава е решила да се отдаде на заслужена почивка в компанията на любимия си Бирмата. Изпълнителката събира сили за летния сезон, който официално започва от 1 юни и графикът на звездата е препълнен с участия по морето и в чужбина.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени