Преслава проговори:Аз съм глупава щом мисля, че Галена ми е приятелка, вече не се чуваме, но ме боли!

https://hotarena.net/laifstail/preslava-progovoriaz-sam-glupava-shtom-mislia-che-galena-mi-e-priiatelka-veche-ne-se-chuvame-no-me-boli HotArena.net
Преслава проговори:Аз съм глупава щом мисля, че Галена ми е приятелка, вече не се чуваме, но ме боли!

Преслава за първи път проговаря за отношенията си с Галена след скандалите около раздаването на Годишните музикални награди на телевизия \"Планета\" , видя HotArena.


Двете не са си говорили след раздаването на годишните музикални награди на \"Пайнер\", на 2 март. Тогава наградата за \"певица на годината\" взе Преслава, а Галена обяви бойкот, като не присъства на церемонията, а по-късно вечерта , в личния си профил, пусна своя снимка с текст: \"Здрава съм\". С това показа, че умишлено не е отишла на наградите.


Преслава за първи път говори за \"тихата война\" между нея и Галена:


\"Не сме се чували след наградите. Това ми е болна тема.
Това е човекът, който съм чувствала най-близък. Знаела съм, че ще има конкуренция. Нормално е. Аз съм й давала и моя награда дори, защото съм знаела, че годината й е силна. Последният човек, от който ще очаквам удар, е тя. Озадачена съм. Аз ли съм лудата и глупавата да продължавам да си мисля, че има приятелство...\", каза тя в интервю пред Signal.bg.


Тя твърди, че иска да остане приятелка с Галена.


\"Аз я виждах няколко дни преди наградите и си говорехме. Нямаше напрежение. Можеше да ми звънне поне да каже какво има\", каза още Преслава. 


Водещата Емилия Стоянова опита да успокои обстановката като каза:

\"Като се върне от турнето (бел. ред. в момента Галена е на турне в САЩ) би следвало да се чуете може би?\"


Отговорът на певицата бе кратък, но ясен: \"Що, там телефон няма ли?\", иронично попита Преслава.

\"Аз винаги съм се старала да събирам дори и феновете ни и съм казвала, че ние сме приятелки. Нормално е да има конкуренция, но винаги сме сядали и сме се разбирали. Този път явно е по-особено. Реално в медийното пространство - всичко сочи едно, че тя е обидена заради наградите. Но мен това адски би ме обидило. Самата аз не искам да го приема, че е така. Но фактът, че самата тя до момента не ми е звъннала...\", споделя още певицата в интервюто.


\"Най-много ме учуди това, че в нейна медийна страница имало някакъв лош коментар към мен и тя е подкрепила и пратила целувка. Мен това направо ме втрещи\", диви се Преслава.

 

13 Коментара

преди 8 години

Преслава е душа човек. Никога не си е позволявала да обиди някого, което направи за пореден път. Отнесе се с уважение и лекота към безумните обиди и нападки От Емилия и Камелия, което те даже не заслужават. Наистина я боли за Галена и отношението й. Преслава е добра и наивна, ще прости, ще даде още един шанс на това приятелство, стига Галена да има смелостта да си го поиска. ;) А, не стане ли, Галена губи. Губи един истински приятел, който ще е до нея, ще я разбира и подкрепя, няма какво да обяснявам, то тя самата знае, че губи, но явно все още не е разбрала колко. И съм сигурна, че един ден пак ще потропа на вратата на Преславя. Хареса ми надсмешката, с която коментира Николета. Хахаххаха скучна й е, това беше добро. С лекота и финес я насра.

Коментирай

Y

преди 8 години

Преславчето се опитва да се направи на жертва, но забравя как първа нанесе удар на Галена през 2011 като почерпи всичките си фенове, които освиркваха Галена с пица. Това е потвърдена информация. Забрави как миналата година прати смс на фенове в залата да освирсват Анелия, защото и нейните фенове и готвят освиркване. Много мразя ей такива долни жени като Преслава, които като видят камери и почнат да се правят на жертви! Да не говорим, че реално Галена не я обидила, а си замълча. Така че постъпката на Преслава през 2011 е милион пъти по-долна от това,че Галена се е почувствала ощетена.

Коментирай

Пак ли

преди 8 години

Обидила се горката Петя.... А какво да каже Галена, на която взе наградата за песен на 2013, певица на 2014 и 2015? Тя какво да каже, като прави тотални хитове и най-добрата и приятелка и взима наградите, защото реве ден и нощ пред кабинета на шефа. Всички ли сме глупави и слепи? Имена като Деси Слава, Нелина, Емилия, Джена, Коста Марков и те ли глупави Преслава? Защота това са все големи имена,които също казаха мнението си, че не заслужаваш тази награда. На теб изобщо останали ти приятел сред колегите? Като си толкова мила и добра защо колегите ти не те подкрепиха или паздравиха? Аман пък вече от лицемерието на Преслава!

Коментирай

ана

преди 8 години

Аз мисля,че Галена е обидена на продуцента,защото той "кътка" Преслава.А,че са змии и се правят кампании като се насъскват фенове- това е точно така.

Коментирай

ЗАРА

преди 8 години

БРАВО НА ДОНИ,ЧЕ И ПОКАЗА НА ВРЕСЛАВА КОЛКО ПАРИ СТРУВА,НЕЩАСТНИЦАТА ,ТОЛКОВА И Е ПЕЕНЕТО И АРТИСТИЧНОСТА,ТА НАПРАВИ ПАРОДИЙНО ПЕЕНЕ НА ВЕЛИКАТА ЛИЛИ.

Коментирай

ЗАРА

преди 8 години

.ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ПОП- ФОЛКАДЖИИТЕ ИМАТ СЛАБО ПЕЕНЕ КАТО ЦЯЛО,НЕ МОЖЕ И ДА СТАВА СРАВНЕНИЕ С ПОП ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НИ-ЙОРДАНКА ХРИСТОВА,ЛИЛИ ИВАНОВА,ПАНАЙОТ ПАНАЙОТОВ,ВАСИЛ НАЙДЕНОВ,А САМОЧУВСТВИЕТО ИМ Е ГОЛЯМО,НЕОПРАВДАНО,ЗАЩО НЕ СЕ ПООБРАЗОВАТ ,КОНСЕРВАТОРИЯ,ГЛАС,МОЖЕ БИ. ГЛОРИЯ ,АНЕЛИЯ,ГАЛЕНА,ЕМИЛИЯ,ТОНИ ДАЧЕВА-ТЕ ДА,НО ПРЕСЛАВА Е НЯКАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Преслава, досадна си вече ..... на никого не му пука за вашите отношения ..

Коментирай

9

преди 8 години

Точно така е Само че това не е награда"доброта" и "миловидност", а за професионални постижения, така че все 1 дали е добра, мила и прочие, след като прави такива слаби, еднакви и блудкави песни и клипове. Също мисля, че е лицемерка и че се прави все на много миловидна, благородна, бяла и добра.

Коментирай

smeshka

преди 8 години

Hahahahaha Galena e nai-golemiq glas v popfolka :D :D :D

Коментирай

еми

преди 8 години

ПРЕСЛАВА,ПОЗДРАВЛЕНИЯ.УНИКАЛНО,ИСКРЕНО,ИСТИСКО И МНОГО ИНТЕРЕСНО ИНТЕРВЮ.ПОЗДРАВИ ОТ МЕН И ОТ ВСИЧКИ,ЧЕ НЕ ПАДАШ НА НИВОТО НИТО НА КОЛЕЖКИТЕ СИ,НИТО НА ТЕХНИТЕ ФЕНОВЕ.А КОЙТО Е ЗАД ГЪРБА ТИ,Е ТАМ ЗАВИНАГИ.ДА СЕ ЗНАЕ.ТА ПО ТОЗИ ПОВОД.НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ СРЕЩАТА МИ НЯМА ДА КАЖА С КОГО ОТ ЕКИПА НА БИВШЕТО СПИСАНИЕ НОВ ФОЛК.И СЕ ЗАГОВОРИХМЕ.ПОПИТА МЕ КАК Е ПРЕСЛАВА И КАК ОЦЕЛЯВА В МОМЕНТА ТЯ В ТАЗИ \"ОТРОВНА\" ОБСТОВКА.ТОГАВА ВСЕ ОЩЕ НАИСТИНА НЕ ЗНАЕХ ЗА КАКВО МИ ГОВОРИ.СЕГА ВЕЧЕ ОТЛИЧНО ЗНАМ И С ГОРДОСТ ЩЕ ОТГОВОРЯ.ТЯ СЕ СПРАВЯ ПЕРФЕКТНО И СЕ Е НАУЧИЛА КАК ДА ОЦЕЛЯВА.НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ,СКЪПИ\"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ\"ООООО,И ДА,ВИЕ Я НАУЧИХТЕ КАК ДА ОЦЕЛЯВА.ЯВНО Е.ПРИ ХОРАТА Е КАТО ПРИ ЖИВОТНИТЕ.ИЛИ ОЦЕЛЯВАШ ТИ ,ИЛИ ДРУГ ОЦЕЛЯВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ.ТАКА ЧЕ,ЧЕСТИТО И БЛАГОДАРЯ ОТ ИМЕТО НА ПРЕСЛАВА НА ВСИЧКИ,НАПРАВИЛИ Я ДОСТАТЪЧНО СИЛНА,БОРБЕНА И УВЕРЕНА .ПРЕСЛАВА,ПРОДЪЛЖАВАЛ САМО НАПРЕД.KISSES

Коментирай

x i y

преди 8 години

ГАЛЕНА Е МРЪСНА И ГАДНА ДОЛНА КУЧКА ПРЕЗ 2008Г ТЯ НЕ БЕШЕ ДОРИ В НОМИНАЦИИТЕ А ПРЕСАЛВА СИ ПОДЕЛИ НАГАРДТА С НЕЯ ..ПО ТОВА ВРЕМЕ ИЗЛЕЗНА И ПОРНОКЛИПА НА ГАЛЕНА И ВСИЧКИ Я СОЧЕХА С ПРЪСТ ЗАРАДИ МЪРСУВАНИЯТА И ВЪВ ВАНАТА А ЕДИНСТВЕНО ПРЕСЛАВА Я ПОДКРЕПЯШЕ ..КОГАТО МРЪСНАТА ГАЛЕНА КАТАСТРОФИРА ПРЕСЛАВА ПЪРВА И СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ ПРЕСИ, КРАЛИЦЕ НАША КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА Я ИЗТРИЕШ ОТ ЖИВОТА СИ ТАЗИ НЕБЛАГОДАРНИЦА ПРЕСЛАВА Е ТАЛАНТЛИВА ПЕВИЦА , ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК, ПЕВИЦАТА С НАЙМНОГО НАГАРДИ, ПЕВИЦАТА И ИДОЛА НА ГОДИНАТА И ДЕСИТИЛЕТИЕТО А ГАЛЕНА Е ЕДНО НИЩО -КРЪЛГА НУЛА

Коментирай

x i y

преди 8 години

bokluka galena ne zaslugawa nito edna nagrada ...taka `4e preslawa nishto ne i ptnela...preslawa e welika pewica a galena e parcala ot pornoklipa waw wanta

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

преслава е певица на годината, идол на годината , преслава е певицата на деситилетието и идола на десистилетието а фалшивопеещата галена не е нищо или по-точно галена е мръсния ,кирлив и гнусен парцал от порнолклипа във ваната

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.