Преслава проплака: Писна ми от интриги, хващам гората!

https://hotarena.net/laifstail/preslava-proplaka-pisna-mi-ot-intrigi-hvashtam-gorata HotArena.net
Преслава проплака: Писна ми от интриги, хващам гората!

На Преслава  й е дошло до гуша от светлините на прожекторите, интригите в шоубизнеса и фалшивите приятелства, които си създава напоследък, научи HotArena.

 

Освен че намали значително клубните си изяви, Преси се е отдръпнала от предишния си начин на живот и все по-рядко можем да я видим в любимите й заведения.

 

Вместо това е решила да се зарежда с разходки в планината. За певицата позитивни мисли и емоции носи точно красивата ни природа, пише „Шоу“.

 

В красотата винаги можеш да намериш мотивация, а какво по-красиво от шефьоврите, които творди природата“, написа тя в социалната мрежа под кадър от Боянския водопад. Все по-често тя открива своевто малко островче на вдъхновение, пътувайки и опознавайки различни места.

 

Преслава обича да пътува и по света – тази година успя да посети Барселона и Лимасол, а със сигурност за нея предстоят и още интересни пътешествия. И както самата тя цитира Марк Твен: „След 20 години ще бъдете по-разочаровани от нещата, които не сте правили, отколкото от онези, които сте сторили. Затова вдигнете платната, отплавайте от безопасното пристанище. Изследвайте. Мечтайте. Октивайте“.

5 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 6 години

......а какво по-красиво от шефьоврите, които творди природата..... Много грамотно написано,браво!А, Преслава отдавна е хванала гората,това е вярно!

Коментирай

Психическо разстройство

преди 6 години

В предишната ви статия (от вчера) пише че Преслава не излиза от дискотеките, че се друса и целува с мутра. Тук точно обратно.

Коментирай

roza

преди 6 години

Какви интриги, бе? Искате ли да пусна в мрежата и да видите нейни снимки с изпълненията и?

Коментирай

Хаха

преди 6 години

И какви са изпълненията и????

Коментирай

D

преди 6 години

Да

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.