Преслава ражда до дни със секцио

https://hotarena.net/laifstail/preslava-rajda-do-dni-sas-sekcio HotArena.net
Преслава ражда до дни със секцио
Фолкпевицата Преслава ражда до броени дни, научи HotArena.Изпълнителката е в средата на 9-ия месец от бременността си и във всеки един момент се очаква да стане майка за първи път в живота си.

Терминът на чалгарката е около 20 август, но вероятно раждането ще се случи още следващата седмица. Преслава има записан час за секцио в столична болница и ще се довери на планирано раждане, тъй като не иска да чака до последния момент. През последните дни изпълнителката на няколко пъти вдигала високо кръвно налягане, което е сигурен знак, че бебето е на път.

В началото на декември м.г. \"България Днес\" първи съобщи, че най-титулуваната изпълнителка в съвременния попфолк ще става майка. През март чалгарката публично си призна, че очаква първата си рожба, която забави обявяването на новината заради суеверието, че трябва се пази в тайна през първите три месеца от бременността.

Баща на детето на Преслава е Павел, който е познат като бивш приятел на плеймейтките Златка Райкова и Мария Динева. Преслава криеше и връзката си с него дълги месеци, но накрая двамата се появиха заедно на светско събитие и тайната им беше разбулена. През цялата си бременност певицата не спря с физическите натоварвания заради най-големия си страх - да не напълнее отново, като в началото на шеметната си кариера. Тогава добричлийката беше доста едра и дори беше притежателка на най-голямата гръдна обиколка в чалгата - 105 сантиметра.

През последните месеци Преслава упорито криеше корема си, докато си пускаше снимки от фитнес залата или от планински преходи. Тя не искала да се показва наедряла пред феновете си и затова до последно изглежда слаба и без корем. Изпълнителката здраво набляга на тренировките, тъй като иска да се завърне скоро на сцената в добра форма. Фолкаджийката не ходи на участия от около два месеца, но планира до края на годината отново да хване микрофона и да започне обиколките си по нощни заведения в цялата страна.

Не са малки и финансовите загуби, които певицата понася - през летните месеци тя традиционно имаше над 20 участия, които носеха на нея и продуцентите й хиляди левове печалба. Но когато Преслава си е вкъщи, постъпления няма. Пожелаваме й леко и успешно раждане!

5 Коментара

!!!!!!!!

преди 5 години

Пожелавам й безпроблемно раждане....

Коментирай

КЛЮКАРЯ Г.МАЛЕВ

преди 5 години

ТАЗИ ПРЕСЛАВА Е СУРУГАТНА МАЙКА НА БЕБЕТО НА МАРИЯ ЦВЕТКОВА И СТАЙКО СТАЙКОВ! НЕ Е НЕЙНО БЕБЕТО. УТРОБА ПОД НАЕМ ЗА 10 000ЛВ. И ПАВЕЛ КАТО БОНУС. Супугатна вайка е за това си крие тумбака

Коментирай

krisi__1

преди 5 години

А криси курвата с отрязания показалец още ли си чука с петко димитров?!

Коментирай

Май още я чука хахахха

преди 5 години

Защо ли махнаха коментарите под статията за Яна Булдога хахахахах? Май някои истини се оказаха неудобни?

Коментирай

е чука я сигурно

преди 5 години

Ама кажете инфо за нея къде живее

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.