Преслава РАЗБИ сърцето на Джино! Бианкалана гасне по фолк певицата (Всичко за драмата)

4252
04 Декември 2015, 14:00


Никак не му върви на Джино в любовта, особено с фолк певиците.След като Джена му разби сърцето и разтрогна годежа им, сега и Преслава не отвърна на чувствата му, научи HotArena.

 

Бианкалана е влюбен във фолк дивата, но тя не му обръща внимание и го иска само като приятел. От обкръжението на победителя във „ВИП Брадър” издадоха пред „Всеки ден”, че той още в Къщата хлътнал по изпълнителката на „Аматьорка”. Не знаел обаче как да й признае чувствата си.

 

Джино е симпатичен, възпитан, финансово добре подплатен и според хората, които познават Преслава, има добри шансове да се намърда до нея като гадже. „Тя е точно негов тип. Той си пада по такива мацки”, коментираха близки до богаташа, който реши да остане в България вместо да се върне в Америка, където живееше в продължение на години.

 

Въпреки всичко Преслава не му обръща внимание, поне засега.

 

Откакто са излезли от Къщата, суетният мургавелкото само търси поводи да е около най-актуалната ни фолк певица. Двамата демонстрират близост и в социалните мрежи, където имат много общи фотоси.

 

Интересно е, че под тяхна обща снимка, качена на профила на Джино, има коментар, който гласи: „Джино, лови я за гадже, голяма двойка сте!“. И коментарът е харесан от самия влюбен и гаснещ по добричлийката Бианкалана. Но не и от Преслава.

 

Самата тя признава, че има проблем с връзките, страх я е от обвързване и именно затова отказва да се отдаде на чувства. Предпочита да го играе „само приятели” и с това разбива сърцето на Бианкалана.

 

Богаташът не смеел да каже на усмихнатата изпълнителка, че е влюбен в нея не само защото се притеснява, че ще го отреже, но и заради отношенията й със Станимир Гъмов, който му стана приятел. Зрителите на „ВИП Брадър” заподозряха, че привличането между фолк певицата и актьора е най-обикновена постановка, замислена от сценаристите, за да прави рейтинг.

 

Според запознати с меркантилната природа на добричлийката не е възможно тя да се загледа по бедния като църковна мишка Станимир, който на всичкото отгоре има проблеми с алкохола. Въпреки това обаче Джино се притеснява, че ако е с Преслава, ще му забие нож в гърба. И това още повече го депресира.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени