Преслава разори Бирмата! Милионите му вече са под запор, задлъжня на банките (ПОДРОБНОСТИ)

3606
08 Декември 2015, 11:56


Бившето гадже на Преслава е почти разорено. Малката Бирма е потънал в дългове, а една от причините за срутването му е именно чалга певицата, разбра HotArena.

 

Вместо да гледа семейния бизнес, Георги Станоев в последните 2 години хвърляше цялото си време да гони знаменитата си половинка и тотално занемари работата си. Отделно той е пръскал луди суми по Преслава, които очевидно е отклонявал от дружествата си. Само една от фирмите на Георги Станоев дължи на банка 150 бона. Дружеството „Евро тайм 2001“ ООД е под запор, показа проверка на „Всеки ден“.

 

Компанията е на червено от доста време, а младокът така и не изплаща дълга си към ОББ. Преди да започне принудително изпълнение обаче, бирниците осъществяват контакт с представител на фирмата по телефона. От колцентъра на данъчното ведомство разясняват на длъжника възможностите за плащане и рисковете от неизпълнение на задълженията, включително възможността имуществото на дружеството да бъде изнесено на публична продан. Въпреки обажданията от банката Георги Станоев хич не се трогнал от заплахите.

 

Или наистина е скъсал джоба от пръскане на толкова пачки по заведенията, фолк певиците и забранени субстанции, или само го играе разорен, а всъщност пере пари чрез тези фирми и фиктивно ги фалира“, коментират запознати с финансовите врътки. И добавят, че още две от компаниите на баровеца са в тежко състояние и имат проблем с ликвидността.

 

Истинският притежател на прякора Бирмата е бащата на младока – Евлоги Георгиев. Той е натрупал милиони в началото на прехода с търговия с дрехи, след което се облажвал солидно от различни обществени поръчки.

 

Според слуховете част от бизнеса на Георги всъщност е свързан с „белия прах“ и той е сред най-едрите риби в София на пазара на кокаин.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени