Преслава с две маркови дрешки на кръст, ама си ги носи допоследно! ((Вижте новия й любим потник - СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-s-dve-markovi-dreshki-na-krast-ama-si-gi-nosi-doposledno HotArena.net
Преслава с две маркови дрешки на кръст, ама си ги носи допоследно! ((Вижте новия й любим потник - СНИМКИ)

Две скъпи маркови дрешки си има Преслава и си ги носи ностоп, забеляза HotArena.

Певицата не е от суетните звезди, които се харчат хиляди за тоалети.

 

Тя може да си позволи всичко на всичко един потник на Филип Плейн и един на DSQUARED2. За сметка на това пък не ги сваля от гърба си и напълно оправдава парите, които се е изръсила за тях.

 

Новият й любим потник е този на DSQUARED2 с американското знаме. В Къщата на Биг Брадър често я виждахме с него, но се оказва, че и по участия не го сваля.

 

Пак с него Преслава беше гост и на предаването „Комбина“, на концерта на Пайнер, както и в няколко различни заведения, където е била на участие.

 

Явно си го обича, затова ще го провъзгласим за Потник Номер 1 на годината.

Преди това от HotArena бяхме обърнали внимание на друга една любима дрешка на Преслава – потника на Филип Плейн с целувката отпред.

 

Беше с него в продължение на няколко дни в Дубай, по участия и женски събирания… Направо неразделни!

 

Вижте сами в галерията!

8 Коментара

кати

преди 8 години

Преслава не робува на маркови парцалки,като много от жените в БГ.!ДА НЕ ГОВОРИМ ПЪК ЗА КОЛЕЖКИТЕ И!! Преслава е семпло момиче,което знае цената на парите.........не е родена със златна лъжичка,и не е забравила,от къде е тръгнала!Евала........ Има си кусури доста,които кусури и изиграват лоша шега,ама кой си няма.....

Коментирай

Ема

преди 8 години

Преслава е супер земен човек и не се превъзнася по разни парцалки. Много ми харесва, че не е забравила коя е и не се държи като надута кифла, родена в дворец като повечето "амбициозни плеймейтки", които се лансират в този сайт.

Коментирай

преди 8 години

Изобщо не съм фен на нейния музикален стил, но в случая трябва да кажа похвално че се опитва да пее, вместо да отвлича вниманието с разнообразни префърцунени патцалки.

Коментирай

Соня

преди 8 години

А любимката ви Никлозета носи ли чантата от Бирмата или друга е заработила с вирнати крака? Нищо не казвате по темата. Защо ли?

Коментирай

Оф!

преди 8 години

Много ми харесва, че не се е самозабравила и не залага на скъпарски дрешки, за да изпъкне, бля бля! Харесва ви, щоъо нямсте пари и св дразните на такива, които всеки ден са с маркови дрвхи! Преслава освен певица е и оублична личност и не и отива с еднакви потници да обикаля с ДНИ! Земна? Преслава в супер надута и почти няма снимки от участия с фенове, докато Галена имам чувството, че е най-добра приятелка на всеки, супер мила. И преди и по време нс и след участия. Само веднъж съм искала снимка с Преслава и тя "Бързаше, че няма време" пародия.

Коментирай

omg

преди 8 години

Хората сериозно са откачили в днешно време! Аман! Все някой бил завиждал, все някой нямал пари :Д Марковите дрешки няма да ти спечелят истинско уважение.. никога не знаеш какво говорят всички зад гърба ти.

Коментирай

Виктория

преди 8 години

От кога дрехите са за еднократна употреба?

Коментирай

1

преди 8 години

Какво лошо в това да харчи парите си за по-ценни неща от дрехи. Бях чувала, че помага много на родителите си финансово. Това е похвално, не е за подигравка. А и може да е от хората, които си имат любими дрехи и си ги носят често. Стига вече с тия поръчкови грозни статии. Истината е, че ПРеслава е от малкото замозабравили се певици от поп-фолк жанра.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.