Преслава с лудо парти за РД в „The Cotton Club”

https://hotarena.net/lubopitno/preslava-s-ludo-parti-za-rd-v-the-cotton-club HotArena.net
Преслава с лудо парти за РД в „The Cotton Club”
Фолк дивата Преслава спретна шумен купон по случай рождения си ден в столичния „The Cotton Club”, разбра HotArena.

Певицата избра именно елитната дискотека, за да събере най-верните си приятели, които от своя страна я затрупаха с подаръци, цветя и целувки. Самата изпълнителка имаше участие в клуба и не спря да пее и танцува през цялата нощ.

От заведението я изненадаха с торта с нейния лик, като
oстана в тайна какво си пожела красавицата, като духна свещичките. За да поздрави колежката си по случай личния й празник, няколко песни изпя и Фики Стораро, след което го последва и Андреа. Купонът на звездата на „Пайнер“ продължи до ранни зори.

4 Коментара

Хм

преди 7 години

Преслава е много сладка и естествена, за разлика от жълтата крава до нея.

Коментирай

xaxa

преди 7 години

preslava e tapa selska ovca vmirisan skelet na cigari i dim kurvetina ot vsqkade predi beshe nomer 1 sega e edna razvalina chekne se i se ebe nalqvo na dqsno a e na 33g. utivali i ? moje i andrea moje da e krava ida se ebe ama sigorno e diskretno shtom vse oshte si e s kubrat pulev! takache ai mnogo nemi zashtitavai tva kvazimoda preslava narkomanska kurva predi beshe top sega e razvalina za jalost...

Коментирай

Мнение

преди 7 години

Андреа доста успешно е успяла да прикрие грозното си виме с изскочили вени и изпъната до пръсване вече кожа. Ето с такава блузка доста успешно си поприкрива този "дефект", за който си е платила да го придобие. Ама с тази уста като шаран на сухо от половин час, както вече казаха под друга статия, пак е просто нелепа.

Коментирай

Мнение

преди 7 години

То до Теодора всеки ще изглежда "естествен" с тези насилени физиономии, които прави на изнемощяла претрепана от бой курва.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.