Преслава с НОВ МЪЖ! Предстои най-трудният период в живота на певицата (Виж защо)

3214
10 Януари 2014, 15:51


Редакторска плесница

 

Предстои един от най-трудните периоди в живота на Преслава. Трансформацията на певицата от какавида в пеперуда през последните години й костваше много болка, но най-тежкото тепърва ще се случи.

 

Нов мъж в живота на певицата ще преобърне живота й наопаки, научи HotArena.net.

 

Всъщност това е прогнозата на известната нумероложка Кристина Сунгарска, която ще гостува на Николета Лозанова в „Поверително от NL“.

 

Според нея певицата се намира в деликатна ситуация. Преслава преминава през труден период, започнал още през 2012 година. Проблемите на гласовитата звезда произхождат от процеса на нейната лична трансформация.

 

Бих го оприличила на какавида, която се бори да се превърне в пеперуда. Този процес може да бъде и болезнен”, разкрива Сунгарска. 2014-та е много важна за Преслава. Към края на месец юни в живота й се появява мистериозен мъж, който ще се опита да й докаже любовта си. Той ще я постави пред решение, което ще промени изцяло статута и личния й живот.

 

Това обяснява нумероложката в предаването. Не е ясно защо прави прогноза именно на Преслава – може би защото към нея има най-голям интерес заради слуховете за анорексия.

 

Всъщност нумероложката намеква именно това, като говори за какавидата. Певицата направи и невъзможното, за да отслабне и да промени визията си от онази на възпълничката добричлийка преди 10 години.

 

Ще се предаде ли Преслава на изкушението, което Съдбата ще й поднесе, или ще остане вярна на любовта си към Георги Стоев – Бирмата? Предстои да разберем…

 

М. Грозева


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.31 mb
total execution time: 43.216943740845 miliseconds
mysql execution time: 15.807628631592 milliseconds