Преслава с рожден ден за 50 бона! (Виж с кого отпразнува 31-годишнината си)

https://hotarena.net/lubopitno/preslava-s-rojden-den-za-50-bona HotArena.net
Преслава с рожден ден за 50 бона! (Виж с кого отпразнува 31-годишнината си)

Фолк фурията Преслава вдигна мега купон по случай рождения си ден в петък вечер, научи HotArena!

 

Оборотната певица навърши 31 години и събра част от колегите си поп-фолка в елитно столично заведение. Галена й съпругът й Галин първи уважиха брюнетката, а малко след тях и Тони Стораро се присламчи към партито. По-късно се присъединиха и други близки и приятели на звездата от „Пайнер“, сред които Десислава, Мария и Софи Маринова, пише „Всеки ден“.

 

Преслава почерпила всички свои гости и поръчвала по две-три бутилки уиски накуп, отделно и други гъзарски и скъпи питиета, както и отбрани вкусотии, с които да замезват гостите. За празника певицата се премени в къса и много ефирна бяла рокля, разкриваща краката й почти до горния им край.

 

От почерпката намазаха и почитателите на чалгаджийката, които също бяха изненадани с по една безплатна бутилка водка за здравето на изпълнителката. Според персонала Преси е пръснала поне 50 бона за грандиозния пир, а за блясъка на купона са се погрижили и управителите на заведението, които направили специална празнична украса и подарили огромен букет на бившата приятелка на Георги Станоев-Бирмата.

 

На партито обаче не бе забелязана експоловинката на Преси Жоро.

11 Коментара

Sorry

преди 8 години

А Коко Динев покани ли го? Хаха откакто разбрах, че евентуално е истина това че е спала с Коко ( защото Емилия не го потвърди, но ве го и отрече) просто не мога да я гледам тоя толбухенската. Спрях да слушам и песните и. Повръща ми се от нея

Коментирай

jenn

преди 8 години

имате ли идея колко са 50 000, 150 000, 1 000 000 ?! ей така, всеки ден пишете цифри на прима виста, да звучи сензационно, пък някой може да вземе да се впечетли, да зацъка с език и да си каже: „Брееей, наш'те пИвици, к'ви банкети вдигат, пък аз хляба и сиренето си купувам на вересия.. тцтцтц...“ . до колкото видях е пяла на рожденния си ден, така че не се знае какви са ѝ били договорките със син сити.. успех със следващите гръмки заглавия ;))

Коментирай

божееее вие се оляхте, чак заляхте

преди 8 години

Тия приказва , като луд с оназ си работа.... 50 000 сигурно е черпила цяла зала Армее,ц пръскаща се по шевовете... Простотии, ама простотии драскате, колкото да се каже ,че нещо сте написали. Тази вече залязва, само една голяма уста остана от нея и конски зъби, като се усмихне. Противна е! И с нота носово пеене , толкова години не смени репертоара си, все едни и същи щраканета с пръсти...и хвърляне на гюбеци... беше интересна в началните години, сега е пълна скръб отвсякъде! Никаквица!

Коментирай

какво чудно има?

преди 8 години

Е, той с коя не е спал O-семенителя на фолка? Ама и те едни момарлеги..

Коментирай

L

преди 8 години

Тази, защо така вечно е позинала , като Деветашката пещера? Ужас! То уста , то чудо! Отврат!

Коментирай

олеее

преди 8 години

С това рокле тип "пачка" да прикрие анорексичното си тяло , от коя балетна школа е излязла ,чак полетяла! Пак е ударила няколко магистралки....

Коментирай

точно

преди 8 години

Преславооооо, само геравилния ти нос остана от теб. Даже и нe пееш напоследък, а виеш на носа си!

Коментирай

Джина

преди 8 години

Време и е да се задоми или поне да си роди едно дете ! Стана на 31 лазарника, нейните колежки вече имат по едно , две деца. Да спре с тези извращения с мУтрагенчета и бизнесменчета. Всяко нещо с времето си! Остаря и акъл не и дойде!

Коментирай

o

преди 8 години

Мисля, че всеки човек сам за себе си си решава кога и дали му е дошло времето. Това, че за повечето хора това е единствената алтернатива да си разнообразят малко живота и да се почувстват, че правят нещо, не значи, че на всички други животът толкова е дотегнал и им е станал толкова скучен и еднообразен, та да изпитват вече такава потребност.

Коментирай

о

преди 8 години

Никога не е била интересна - нито преди, нито сега, обаче такава злоба и злъч лъха от коментара ти, че на човек му става жал за теб.

Коментирай

koko

преди 8 години

Grozna i prosta e Preslava-a kuponite im-oh dosada !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.