Преслава се мазни на Галена, иска да се сдобрят! Ще се случи ли чудото?

3036
15 Август 2016, 09:35


Прошка от бившата си най-добра приятелка Галена иска Преслава. От няколко месеца двете са във война, не си говорят и дори се обиждат публично, научи HotArena.

К
онкуренцията между двете коя е по-добра певица ги раздели, но една добра новина е на път да ги сдобри отново. Щом научила, че Галена е бременна Преслава се разчувствала и е готова да подаде ръка към старата си приятелка. Тя споделила пред колеги, че Галена е на път да сбъдне най-голямата си мечта да има момиче и да е до нея. Самата изпълнителка сподели тия дни в социалните мрежи, че децата са най-голямото богатство.

Феновете на чалгаджийките веднага се досетиха, че това е опит за сближаване с Галена. Официално двете сложиха край на приятелството си по време на наградите на „Планета“ през март. Тогава Галена бойкотира церемонията, защото статуетката „Певица на годината“, отиде отново при Преслава.

След случката Галена и Преслава се подминават и на публични места. Сега Преслава е готова да направи невъзможното, за да спечели доверието на Галена, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нина
Преди 1 година
-7
Преса е типична лисица! Хитра, алчна , лигава и нагла - това е Преса! За миналата бременност на Галена каза: ще си съсипе кариерата , защото е на стигнала върха, а забременява. Даже ревала , че това цило краят н кариерата на Галена.. И това го казва самата Преса в интервю, проверете! Това ли е човещината?Това ли е нормалната реакция? Да убеждаваш една бременна жена, че си съсипва кариерата? Преса е ЕЛЕМЕНТАРНА частица, която по акъл е още на 15 г. Никакво развитие не се вижда в нея, а само деградация. Галена знае кое е най-важното - семейството. Вече над 9 години си има здраво семейство,детенце и сега второто е на път. Изобщо не и пука дали е" подходящото" време за да слезе от сцената или не. Това за мен е пораснал човек с прогрес през годините. Нали затова остаряваме-да помъдряваме, ама някой ги тресе още пубертета като Преслава и си сменя настроенията през ден. Онзи ден се подиграваше на бъдещите майки с виц, точно когато Галена събощи, че е бременна, а сега се мазнила... Цирк.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vogue
Преди 1 година
-19
Преслава няма за какво да се мазни, Не си измисляйте, Галена в тази, която трябва да го прави. Момичето излезе и пред камерата говореше за отношенията си с Галена, каза всичко, което мисли, а Галена вече почти година се крие и не казва нищо, вие си правете изводите кой се чувства гузен и кой трябва да се помоли за прошка. :) Точка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ж
Преди 1 година
-6
Много е по-достойно да замълчиш за отношениюта си с някой, с когото сте били близки!! Недостойното е да говориш за човек докато той е на хиляди километри от България (В случая Преслава дава интервю за Галена докато тя е в Америка) и то да го обвиняваш и да се прави на жертва. Адски елементарна е Преслава, но повече е алчна, заради което няма и 1 приятел останал и от ученическите години. Все движи с някакви столични бръмчалкки, на които им се плаща на час...
123
Преди 1 година
-22
Не е мазнене да си добър и великодушен! Само големите го могат, дребните душици не разбират що е то да си над нещата и да си способен да простиш, смятат прошката за слабост! Преса е твърде голяма, по-точно най-голямата в бранша си, затова може да надмогне егото си и да прости на бившата си дружка.Ама другата е прекалено елементарна и примтивна, за да оцени този жест на човещина. Така че, ако Преса прави опити за премирение само се хаби, но все пак това й прави чест. Свястна жена, народен и добър човек, макар да е голяма звезда не е загубила онова човешкото в себе си, малко известни личност могат да се съхранят така душевно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени