Преслава се потроши на яхта (Откараха я в спешното с линейка)

5044
13 Юни 2013, 10:51


Преслава се потроши на яхта по време на заснемането на новия си клип, научи HotArena.net ексклузивно.

 

Заради бурите напоследък, певицата и режисьорът Люси Иларионов се наложило да снимат в инфарктни климатични условия и това довело до неприятен инцидент, след който викали линейка. Бурен вятър и проливен дъжд съборили Преслава в ледено студената вода.

 

Преслава с мъка успявала да пази равновесие на носа на яхтата и се наложило да прекара повече от 2 часа там, облечена само по къса рокличка, писа „Всеки ден“.

 

„Беше много студено и ние замръзнахме, въпреки че бяхме с якета. А тя направо се скова и зъзнеше, но запази професионализъм и настоя да продължим”, обясняват хора от екипа, снимал видеото. По някое време обаче певицата явно съвсем е замръзнала и се е изморила, защото загубила равновесие и паднала в ледената вода. Въпреки бързата реакция на хората й, изкарала няколко минути в морето, а след изваждането й станало ясно, че си е навехнала сериозно крака и го е разкървавила от удара в страничните железа.

 

„Всички много се изплашихме, защото беше адски студ и можеше да стане най-лошото“, разказва Люси.

 

Наложило се да извикат линейка, която да я закара до болница в Бургас, за да й направят снимки и да се уверят, че няма счупвания. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени