Преслава се върна заради Гъмов във „ВИП Брадър“ (Актьорът не откъсна поглед от нея)

2862
21 Октомври 2015, 13:11


Станимир Гъмов едва дочака Преслава да прекрачи отново прага на Къщата на „ВИП Брадър“, за да се лепне за нея, узна HotArena.

 

Гъмов е здраво хлътнал по фолк дивата и не може да прикрие това от останалите съквартиранти.

 

Хора от екипа на шоуто издадоха пред „Всеки ден“, че Станимир не можел да откъсне поглед от красивата певица и едва се въздържал да не я награби и разцелува.

 

Преслава и актьорът консумираха страстта помежду си преди седмица в гримьорната на Столичния куклен театър при едно от излизанията на Гъмов от шоуто „ВИП Брадър“. Сега двамата са щастливи, че са отново заедно, а виповете само им се подсмихват, виждайки искрите, които прехвърчат между тях.

 

Повече от ясно е, че не са си безразлични. Ще видим какво ще излезе между тях“, коментират в медийните среди. Именно след като „Всеки ден“ разкри за интимната близост между певицата и комика, продуцентите решиха на всяка цена да вкарат Преслава в Къщата. За целта й е платен доста солиден хонорар.

 

Изпълнителката се тресе от суеверие и преди да влезе отново в Къщата, е посетила известна пловдивска врачка. Топ звездата на „Пайнер“ е прибягнала до услугите на магьосницата, защото искала да знае какво я очаква, но най-вече дали й е писано да има връзка с актьора Станимир Гъмов.

 

Тя се колебаела дали ще бъде щастлива с 41-годишния актьор, или да се върне при старата си и голяма любов Георги Станоев – Малката Бирма. Въпреки че е преспала с Гъмов „на крак“, фолк дивата имала съмнения дали нещата между тях ще се получат, защото са много различни, а тя вече има опит с противоположните характери и дългогодишната си връзка с младия бизнесмен Георги.

 

Преси е очарована от Станимир, защото той е забавен и е много по-различен от мъжете, с които е свикнала да излиза. Но, от друга страна, има притеснения, че Бирмата няма да я остави на мира и да бъде щастлива с друг мъж, а и тя още има чувства към него. Нищо чудно да спи и с него“, коментират запознати.

 

Тя научила за магьосницата, която е известна с точните си предсказания, от приятелки и веднага се възползвала от услугите й. Преслава обаче запазила в тайна какво й е предсказала жената и не искала да издава дори и пред най-близките си дали врачката вижда бъдещето й с бедния Гъмов или с богаташкото синче Георги Станоев. Тя издала само, че ще влезе отново в Къщата, за да се види със своя любим, а след излизането си ще реши окончателно с кого от двамата ще бъде.

 

Ситуацията се усложнява и заради интимното положение на Гъмов. Както вече писахме, актьорът си има сериозна приятелка – известната драматуржка Яна Борисова. Тя бе оприличена от комика на Ернестина Шинова. Между двете наистина има поразителна прилика.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
врачките от HotArena
преди 2 години
-1
Абе, как пък все на вас от ХотАрена ви ги подшушвате тези неща с врачки, баячки и най-лични подробности за хората. Да ви има развинтената и болна фантазии. Нито има нещо между тях , нито е имало, нито пък ще има . Всичко е за рейтинг от шоуто. Плащат и суматия пари, защо да не влезе, вместо да се У0виква по задимените кръчми , така си и почива и спестява разходи, че и пари и дават. Глупаци! Де ли се връзват на тези съчинения, че и на измислиците на шоуто.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 2 години
-5
Тая е всеобщата .....няма такава разпоретина ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оле, Боже!
преди 2 години
-2
Ти си и светила с фенерчето ... смешници!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени