Преслава си докара язва с диети

2664
24 Април 2013, 13:33


 

Преслава си призна, че жестоките диети, на които се подлага, за да поддържа перфектна фигура, са й докарали язва на стомаха, научи HotArena.net.


Певицата си докарала и други проблеми със здравето, тъй като се налагало да поддържа тялото си много слабо според стандартите във фолка.


Фолк дивата откровено споделя, че надпреварата с останалите от бранша за стилна визия й докарва куп главоболия. Непрекъснати лишения, гладуване, динамично ежедневие – всичко това е много скъпа цена, която плаща за популярността си.


„Ние почти нямаме право на личен живот и непрекъснато ни оглеждат” коментира певицата и добавя, че й е много трудно да свикне с популярността си.


Най-големия компромис със здравето си, който е направила Преслава, е жестокото гладуване. Това я разболяло, докарало й язва и за това е решила повече никога да не пази диети.


„Това са грешки, които всяко момиче прави. Мислех, че болките са нормални и трябва да се лишаваш, за да успееш. Сега съжалявам”, признава чалга дивата. Все пак обаче състоянието й не било много сериозно и според лекарите, ако спре да гладува, ще се излекува, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени