Преслава си върна бомбите след слуховете, че е бременна

https://hotarena.net/laifstail/preslava-si-varna-bombite-sled-sluhovete-che-e-bremenna HotArena.net
Преслава си върна бомбите след слуховете, че е бременна
След тръгналите слухове за бременност, Преси дори качи килца, видя HotArena.

Изпълнителката дълго време беше толкова слаба,ч е феновете й се притесняваха дали не става дума за анорексия. Дълго се обсъждаше, че й „стърчат кокалите\", че е 40 кила.

Вече е време да се успокоим. Преслава заглади косъм и наля форми. И то какви! На участие през уикенда чалгарката показа „новите си придобивки“.

Откакто е с Павел, Преслава няма нищо общо с онази тъжна и кльощава като скелет певица, която се показваше с тъмни сенки под очите. Нещата между двамата стават все по-сериозни. Здравенякът богаташ се занимава със земеделие и щом успя да забие най-оборотната чалгаджийка, значи портфейлът му не е празен.

Преслава и Павел са заедно отскоро, но вече са неразделни, пише „България днес“. Той ходи с нея на всичките й участия и я варди с няколко гардове.

5 Коментара

преди 6 години

Проституираща чалгаджийка.

Коментирай

Не ни занимавайте с глупости!

преди 6 години

Кво занимавате хората с тая залязла ,грозна чалгарка!Кой го интерсува каквото и да било ,свързано с нея!>?

Коментирай

преди 6 години

Давай Галено, само така.

Коментирай

Ахаххахаха Боже, прибери се вересиите

преди 6 години

Тая па смешката хахахахха! Ква Галена те гони под всяка статия, шизо???? Ай бягай да си пийнеш хапченцата, че пак са те нападнали халюцинациите!

Коментирай

преди 6 години

Тюленка - минетчийка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.