Преслава спасява брака на Коцето! (Държи се с него все едно тя му е съпруга)

2629
17 Юли 2014, 17:30


Фолк певицата Преслава често се вживява като съпруга на Коцето, научи HotArena.net. Изпълнителката най-редовно го овиквала за пиянските му гуляи, опитва се да го вразуми да уважава жена си и да се държи като примерен глава на семейство. С две думи – спасява брака му.

 

Преди няколко седмици Преслава пак респектирала Коцето. Тогава той бил на участие в провинцията, а жена му Надя го чакала в хотела, пише в. „Уикенд“.

 

Като свършил рецитала си, певецът седнал на маса и запразнувал. В същото време съпругата му започнала да губи търпение, омръзнало й било да седи сама. Госпожата знаела, че няма да може да вдигне мъжа си от трапезата сама и затова решила да потърси помощ по телефона от най-добрата семейна приятелка.

 

Преслава реагирала по-бързо и от СОТ. Метнала се на джипа си и отпрашила към дискотеката, в която купонясвал Коцето. А като влетяла в заведението, застанала в поза „Ф” пред колегата си.

 

„Защо закъсняваш?!”, потърсила сметка на висок глас хитовата пайнерка. Коцето първоначално не я отразил, но тя не се предала. Предприела още по-решителен ход, който в крайна сметка се оказал печеливш.

 

„Отиде при диджея и го накара да спре музиката“, разказва Коцето. И допълва, че като настанала тишина в дискотеката, настроението му паднало. Минал му меракът за купонясване и склонил да се прибере при половинката си.

 

Преслава изпратила Коцето до хотелската стая. Надя още не била заспала и той трябвало да изтърпи сърдития й поглед, гарниран с мърморенето на колежката.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени