Преслава спи с трима едновременно (Върти паралелни връзки с Джино, Ники Михайлов и Недко Сланината)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-spi-s-trima-ednovremenno HotArena.net
Преслава спи с трима едновременно (Върти паралелни връзки с Джино, Ники Михайлов и Недко Сланината)

Фолк дивата Преслава го е ударила съвсем на „лек“ живот. Добричлийката тъче на три стана, разбра HotArena.

 

Тя спи с бившия си съквартирант Джино от „ВИП Брадър“ и едновременно с това се сваля с Ники Михайлов, докато уж гради и сериозни отношения с бившия авер на бившия си Бирмата – Недко Сланината, пише „Всеки ден“.

 

Както вестникът ни писа, мамин Ники се е активизирал и сваля най-актуалната ни чалга певачка, за да отмъсти на бившата си половинка Алисия. Петя, както е истинското име на добричлийката, също искала да си отмъсти на своята екс половинката Георги Станоев – Бирмата, който в момента е с колежката й Ася. Затова го е ударила на свалки със сина на Боби Михайлов.

 

Още във „ВИП Брадър“ стана ясно, че Джино Бианкалана си падна по Мис Дяволско желание, но тя не му обърна внимание и се задяваше с актьора Станимир Гъмов. След излизането си от Къщата богаташът Джино постепенно спечелил крехката брюнетка и тя склонила да си легне с него.

 

Не знам колко са им сериозни отношенията, но редовно спят заедно. Отделно Бианкалана „мина“ и Емануела, Бориса Тютюнджиева, Юлия Юревич и още няколко родни красавици. Преслава също си ляга и с други. След връзката с Бирмата тя тотално се разхайти и няма проблеми да си ляга с по няколко мъже в един ден. Станала е страшна курвалана“, коментираха запознати пред „Всеки ден“.

 

За отрицателно време най-известната ни фолк певица мина през леглото на своя колега Фики Стораро, актьора Станимир Гъмов, футболиста Иван Бандаловски и пловдивски бизнесмен. Сега всички се питат дали ще се залюби с Ники Михайлов, дали ще си остане с Джино, или ще продължи да прави секс и с двамата. Днес няма и помен от скромната добричлийка, която беше Преслава в началото на своята кариера.

 

След Бирмата една от малкото ни певици с естествен външен вид започна да се сваля и да ляга с когото й падне и да не подбира мъжете в живота си. Единствената й цел е да отмъсти на Георги Станоев, който въпреки че отдавна е разделен с нея, не спира да я кара да страда.

12 Коментара

123

преди 8 години

Дъртачката Асасуна ли ви плати за този пасквил?!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

И на края,некой така ще я натрепе,чеееее................. 123 защо да е пасквил!Не допускаш ли и за момент,че Алисия няма общо с това,ако изложеният пасквил е истина,разбира се!Допускам,че може и да е,защото Петя наистина удари дъното с хаотичните си връзки,алкохолни запои и т,н!То си е нейна работа,кой съм аз ,че да я съдя,просто констатирам!

Коментирай

Оня

преди 8 години

Да бе... И в свободното си време сигурно си ляга с кучето, ей така, за разнообразие... Баси простотиите!

Коментирай

стига бе :O

преди 8 години

ДА ВИ ПОПИТАМ ВАС ПОД СЕКРЕТ ..А ТЯ ЗНАЕ ЧЕ СПИ СТЕЗИ ХОРА хи-хи.

Коментирай

x i y

преди 8 години

а вие от хотарена светихте ли и...преслава има всяка вечер участия..постоянно снимка фотосесии, клипове , участва в реалити...кога и остава време да спи с 3 ма ако утре хотлайнарена напише че преслава спи с 10 ма няма да се учудя...

Коментирай

э

преди 8 години

Аха. Значи Преслава е "курвалана", а Джино, който според статията излиза, че е минал повече, не е "путаран"? Бре! Иначе жената веднага я класифицирахте. Много сте жалки. Дори да е вярно, тя няма връзка, така че и с по 10 може да си ляга, ако го прави съзнателно.

Коментирай

dron

преди 8 години

Пак поръчковите статийки на момето от Вакарел. Ех лелче, то и ти си лягаш с ПОНЕ трима, ама в чуждата паница надничаш. Плешо, Бирмата и Касъмов + знайни и незнайни юнаци. Преслава сега ти е препъникаручка. Срещу нея да тичаш, не можеш да я стигнеш. Айде марш обратно в мишата си дупка да празнуваш 40-годишния си юбилей с евтино шампанско и пакет носни кърпи.

Коментирай

Typ si

преди 8 години

Dron - тук Алисия няма как да плати - това е сайта на курволета , така че наблюдавай повече и мисли по- усърдно ,че аман от професори .. А за статията , Преслава ми беше любимата певица и във вип брадър същи се представи добре ,НО вече видно стана курва ... ЖАЛКО

Коментирай

dron

преди 8 години

Ти наблюдавай повече. Статията е копирана от "Всеки ден". И да всеизвестно е, че си плаща за да петнят едни, а да величаят нея. Вече си казах мнението, Преслава е класи над това мумифицирано сбръчкано злобно джудже. Слаба работа е последната и песен. Малко е надувала кавала на Касъмов. За хит трябва да се постарае повече.

Коментирай

Lele

преди 8 години

Dron - На Алисия последната й песен не е слаба , а на Преслава (in control , в която не се знае езика , на който Преслава пее и жестовете и маниерите са взети от Гери-Никол с тия пръсти , сравни просто двата клипа ) , но тя няма нищо общо с Касъмов (той е прод . на Ара ) , Алисия първо не е тачена , както казах , тук и второ едва ли би го направила , тя иначе. Курволета 100000 пъти да го е отбелязала ... Вчера имаше рд Алисия и в нейна чест се появиха 3-4 новини ,коя от коя по-тъпи , айде моля ви , не ми казвайте , че наблюдавате , че вие и бг политика наблюдавате сигурно ..u.j.a.s

Коментирай

preslava e kurva, sused sum

преди 8 години

Kurva, kurrrrrrvvvvvaaaaa sus vseki se ebe bokluka murshav. Znam q shiba se sus vsichki i posle bega s 300 pod preteksta che ima steah ot obvurzvane. U tqh e strashna orgiq i vopli kato nqma uchastiq. Mnogo muje sa q minali pone 4-500

Коментирай

-

преди 8 години

Асьо Дойчева, а ти с колко си лягаш ма, сбръчкан крокодил? На Преслава не можеш да се намажеш на малкия пръст. Внимавай, че феновете и сме много повече от вакарелската рода.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.