Преслава стана за резил в „ Капките“! Продуцентите пазят глезлата на чалгата от пълен провал (Подробности за скандала)

https://hotarena.net/pod-pricel/preslava-stana-za-rezil-v-kapkite-producentite-paziat-glezlata-na-chalgata-ot-palen-proval HotArena.net
Преслава стана за резил в „ Капките“! Продуцентите пазят глезлата на чалгата от пълен провал (Подробности за скандала)
Сигурно е трудно да се преброят статиите, през годините, в които се твърди, че Преслава е изкуствено лансирана и \"бутана\" от продуцентите си, видя HotArena. Тази година, обаче чашата на зрителя преля!

През февруари звездата предизвика бунт срещу себе си, след седмото й спечелване на наградата \"Певица на годината\". Цялата фолк гилдия скочи на звездата, като този път не си замълчаха дори доказаните име като Камелия, Емилия, Деси Слава, Кали, Нелина и други, а Галена, обидена, пропусна церемонията. Гилдията нападна Преслава, че с манията си за награди остави ощетена най-креативната в последните години - Галена, с което разруши дългогодишното им приятелство. Певиците възроптаха на видимо различното отношение на техния шеф към Преслава, която без много усилия в една от най-слабите години в кариерата си, за пореден път стана \"Певица на годината\". Галена, която притежава най-скъпите и качествени проекти пък остана само с една голяма награда- за дуета си с Деси Слава. В интернет дори се появиха иронични колажи на Преслава с рекорд на Гинес за единствената звезда, ставала \"Певица на годината\" още преди да се роди.

Два месеца по-късно, явно добруджанката не си е взела урок и отново продуценското рамо се усети, в нова надпревара за награда. Този път не става въпрос за поп фолк награди, а за предаването \"Като две капки вода\". Отдавна HotArena информира, че Преслава се ползва с привилегии в предаването, тази вечер информацията бе потвърдена пред цяла България.

Пресата отдавна информира, че продуцентите на Преслава изискали от Маги Халваджиян певицата да не получава много чуждестранни образи, тъй като не говори английски език. Особено силно се задействат пиарите на фирмата след първия епизод на шоуто, в който Преслава имитира Фреди Меркюри. Певицата беше свикнала без много усилия да получава всички първи места, които пожелае от продуцента си и първият й сблъсък с реално жури я свали на земята с гръм и трясък. След множество подигравки в интернет и искрени коментари на Фънки за английския на певицата, почти веднага HotArena писа, че Фънки е получил предупреждение да не бъде прекалено критичен към езиковите способности на Преслава.

Протекциите към Преслава дразнят Фънки от първия лайв и той до ден днешен говори на звездата на Вие, иронизиращ егото й. Претенциите на Пайнерката не са една и две и на фона на слабата й актьорска игра, лансирането й често е повод за жлъчни коментари от другите участници, извън живото предаване.

В понеделник вечер по традиция след изпълненията в предаването и след обявяване на победителя за вечерта, участниците избират нови образи, в които ще се превъплатят идната седмица. Преслава получи най-малко точки за изпълнението на Lady Gaga и първа избра образа, който трябва да изиграе следващата седмица. След непрестанното мрънкане на Преси за сложния образ и отново английския език, медиите веднага очакваха намеса при следващия й образ. И така и стана.

Преслава натисна бутона и той отреди тя да изпълни песен на Майкъл Джексън, отново на английски. Певицата остана видимо изненадана и шокира запита водещите \"Ама как така?!\". Веднага направи впечатление, че след обявяването на образа певица не отиде да седне, както правят всички, а остана над бутона и чакаше стъписана за включване от продуцента - Маги Халваджиян. Екипът се намеси светкавично и за първи път в четиригодишната история на шоуто смени образ под претекст, че Джексън вече е имитиран от Поли и Орлин. Останалите участници учудени започнаха да шушукат зад Преслава, а Рачков също изненадан от ситуация се оправда, че той няма да отговаря пред медиите след машинацията. Повторното натискане на бутона отреди на Преслава, очаквано, български изпълнител - Васил Найденов.

Доводите на предаването за \"повтарящ образ\" бяха повече от некоректни спрямо останалите участници и вбесиха зрителите. През този сезон вече два пъти е имитиран Фреди Меркюри от Преслава и дуетът, два пъти имитирана е и Бионсе от Джулия и Георги Низамов, Лили Иванова - от Преслава и Джулия, както и самият Джексън от Поли и Орлин. Макар при Поли той да е още дете. Два пъти, абсолютно един и същи образ играха Азис и Жана Бергендорф в миналия сезон. Двамата имитираха Лили Иванова и Бионсе и това са само част от повтарящите се образи, като това до сега не беше проблем.

Когато образът е неудобен на Преслава, обаче явно правилата са други и така тя получи желаната си задача - български изпълнител. Това решение сериозно свали високата тежест, с която се открояваше продуцентът - Маги Халваджиян. След като години наред арменецът твърдеше, че в предаването му няма да има чалга, то нуждата за рейтинг този сезон не пожали и него. Вече не само участват фолк звезди, а и се имитират в предаването - Дуетът влезе в образа на Слави и Софи Маринова, а Поли в този на Преслава. 

Как ще оправдаят резила не е ясно, но става все по- ясно, че няма нищо по-лошо от \"мечешката услуга\". Крепена от изкуствени суперлативи през годините, Преслава отдавна изгуби амбицията си и това направи огромната разлика в проектите й с Галена. Певицата беше научена, че дори и нищо да не прави, пак ще бъде наградена и бързо свикна с хубавото. В един момент, обаче в състезателното шоу, в което участва, се налага наистина да се раздаде на 100 процента, за да надвие актьорите и певците и в този момент перфектният образ се пропука. Очевадно, заради честите си участия певицата може би няма време за репетиции и до момента реално се справя най-слабо в шоуто. Пощадена е и от към образи - певицата до сега не е получавала задача, изискваща сериозни танцови хореографии. Дори Гага беше изиграна напълно статично и неподвижно от Преслава.

Бурните реакции срещу звездата явно й доказаха пропорционалността на живота - Докато по време на Вип Брадър, а и след него певицата бе боготворена и увеличи феновете в страницата си с почти 200 000 до рекордните за България - 650 000 фена, то в последните месеци певицата получава главно нападки за протекциите, с които се действа във всичко, в което се включи. Колежките й застанаха зад Галена, феновете нападат и правят подигравателни колажи, дори участниците в \"Капките\" не са така масово приятелски настроени към нея, както тези във \"Вип Брадър\".

19 Коментара

emi

преди 7 години

Dobrudjankata...axaxxaxaxa N E G R A M O T N I S T E !!!!

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Нормално със това повторно натискане на будона на късмета се доказа ще Преслава си прави каквото си иска и никой не може да я спре.Ясно вече ,че 4 сезон на Като две капки вода е нагласен в полза на Креслава.

Коментирай

хотлайна

преди 7 години

като постигнете и на половина това, което е Преслва, тогава си мажете лайната по скапания сайт. Преслава може да не говори английски, но поне знае немски за разлика от вас, които и българският не владеете достатъчно добре!

Коментирай

До emi

преди 7 години

Много грамотен коментар, но критикуваме, а?????? Относно Преслава е повече от очевадно и очевидно, че има манипулации в образите ѝ и се падат такива годни на нея, за да не се излага много, но в нашата татковина от колко години вече няма нищо честно ... Тъжно, но гаден ФАКТ! Най- ме е яд, че се издигат на пиедестал чалга парантиите и компоньонките, а подрастващите момиченца ги обожават и наричат идоли! RIP България ...

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Е да за чалгаджииските пубери и музикалните инвалиди в България Преслава Креслава ще си остане номер и то въпреки неадекватните изпълнения .Така разсъждават тези хора щото чалгата им е избила мозъкът и са останали без него.

Коментирай

Луиза

преди 7 години

Какви са тези простотии?Преслава владее отлично и немски , и турски.На английски и се получиха добре нещата ,но е видимо , че я затруднява.Какво злобеете постоянно?И не , не съм "чалга пубер"?Колкото и да ви е трудно да го приемете попфолка се развива мащабно и изпълнителите му набират скорост и почитатели.+Това отдавна не е същия като преди с мазните гюбеци и е смешно точно Преслава да нападате , която е един от най-големите новатори , в отношение на стил музика.Може да си заврете злобното мнение знаете къде и да си живеете мизерния живот ;)

Коментирай

Браво

преди 7 години

Най-накрая някоя медия да напише истините от до.

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Евала на хотарена.Всички други медии се страхуват да напишат истината за Преслава щото креслата ще се обиди.А за чалгарските пубери и музикалните инвалиди в България Креслава ще си остане номер 1 щото чалгата им е избила мозъкът и са останали без него.

Коментирай

kapa

преди 7 години

Aman ot tazi torba s kokali,vre se navsiakade kato razgonena.I vav Big Bradar bese palna boza...bezli4na i bezinteresna.

Коментирай

До zlatena

преди 7 години

Ти яко обаче следиш всяка статия,всяко видео,всяка информация за Преслава да я наклеветиш.Собствен живот нямаш ли си?Деца,работа?Много са ми смешни ей такива душички като тебе-на всяка манджа мерудия,все бързат да се изкажат.Само да те информирам , че изглеждаш адски смешно и жалко отстрани.

Коментирай

Lora - До emi

преди 7 години

Няма какво повече да добавя! Пропаднала държава!

Коментирай

Vogue

преди 7 години

Завист! Завист! Завист! Момичето си изпя песента повече от добре, не може да се отрече, че се е постарала и напредва с английския, стига сте критикували. Николето, само Преслава ти е в устата. Лижи и краката, друго не можеш да направиш. Много си жалка.

Коментирай

emi

преди 7 години

Purvo,Preslava ne e dobrudjanka a dobrichliika I vtoro vsichko napisano za Presa zaspalata krastavicata kakto Funki q nareche e taka..mnogo mi padna v ochite tazi pevica! Tq e sviknala Da e lansirana no barzo shte omruzne na horata I shte zaleze.

Коментирай

drenka

преди 7 години

ПРЕСЛАВА СЕ СПРАВЯ ОТЛИЧНО В КАПКИТЕ, НО НАЛИ Е ПОПФОЛК ПЕВИЦА И ПОСТОЯННО Я КРИТИКУВАТ ПРЕСЛАВА ИЗПЯ ВЕЛИКОЛЕПНО ПЕСЕНТА НА ЛЕЙДИ ГАГА ..НЕ ТАНЦУВА НО ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦА А НЕ ТАНЦИОРКА АКО НЕ Е ПРЕСЛАВА НЯМА ДА ГЛЕДАМ СКАПАНИТЕ ИМ КАПКИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА МИ ТЪПИ БЕЗЛИЧНИ И ЕЛЕМНТАРНИ..ПРЕС;ЛАВА Е НАЙ-ДОБРАТА А ВИЕ ОТ ХОТАРЕНА ДУХАЙТЕ СУПАТА

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Преслава Креслава става само за плашене на кучето за нищо друго не става.Знам ,че Преса е платила миналата седмица 1000 лева на свой фен за да злепостави Калин Врачански като измислят за него какви ли небивалици и помии.Е това никога няма да и го простя на Преслава кобрата .

Коментирай

a

преди 7 години

Preslava Armenii vse lyubit tebya princesa ti dlya nas vsegda budesh nomer 1 ne tolko. Balgariyu no i zad granice. Presi ti klas ti ochen talantlivaya pevica i u tebya golos zvuchit kak bogina. Koroleva. Ti vsegda budesh pevica goda mi budem podderjat tebya i glasuvat princesa

Коментирай

ДАНИ

преди 7 години

ПРЕСЛАВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЗЛЕ И АКО БЕШЕ ПО-УМНА И НЕ ТОЛКОВА МЕРКАНТИЛНА ЩЕШЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ДА СЕ ИЗЛАГА В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ В КАПКИТЕ ТЯ Е ОТЧАЙВАЩА.ПРОДУЦЕНТИТЕ СИ ПРАВЯТ ТАШ.АК С НЕЯ И СТИЛА И ПЕЕНЕТО И,А ТЯ НЕ СЕ УСЕЩА ИЛИ ПАРИТЕ СА ПО-ВАЖНИ ОТ ДОСТОЙНСТВОТО И,ЗНАЧИ ТОЛКОВА СТРУВА,НИКОЯ ДРУГА ОТ КЛАСНИТЕ ПЕВИЦИ В ПАЙНЕР/А ТЯ ЯВНО НЕ Е ТАКАВА/ НЕ БИ НАПРАВИЛА ТАКЪВ ЦИРК И РЕЗИЛ,А ТЯ СЕ ЗЪБИ,ЩОТО ТОЛКОВА И Е АКЪЛА,МИСЛИ ЧЕ Я ХАРЕСВАТ.

Коментирай

zlatena

преди 7 години

До Дани и дори Васил Азис миналата година в капките не е правил мръсни номера на колегите.За разлика от Преслава която е платила 1000 лева на свой фен за да злепостави Калин Врачански и то малко преди финалът на Като две капки вода като измислят какви ли небивалици за него.До тогава ще се изсипят помии по адрес на Калин от платените фенове на Преса.Долна и гнусна поста от страна на Креслава.Това никога няма да и го простя на тази гнусна чалгаджиика Преслава.

Коментирай

Просто зрител...Не разбирам нищо нито от опера, нито от чалга

преди 7 години

Проблемът на Преслава изобщо не е във владеенето на английския. Ако направи яко изпълнение на никой няма да му пука с какъв акцент пее. Припомнете си миналата година Фицата какво шоу направи с хита на Псаи и пя на ...корейски - е ? Да не би да знае корейски ....И пак казвам: Преслава не е добър имитатор, не успява да влезе в образ, нито като глас, нито като поведение. За този сезон тя е нещо като Джуджи от миналия - става само за майтап, с тая разлика, че Дж. не се вземаше за велика звезда и наистина около нея беше смешно. Маги е прав за себе си като взема и попф.звезди, защото печели зрители, но с този си избор среши. Азис беше добър... Защитниците на Преслава се палят излишно - тя си е добра в чалгата и нека ако догодина има шоу за ядрени физици да си стои на гъза и да знае докъде й стигат възможностите - точно до кръчмите...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.