Преслава „сватовница“ на Светлана (Запознавала блондинката с баровци, предимно приятели на Бирмата)

3452
12 Октомври 2015, 12:00


Угодна приятелска дружба са имали помежду си Преслава и Светлана Василева, споделят хора от близкото им обкръжение, узна HotArena.

 

Красавиците са си били толкова близки, че често фолк певицата е сватосвала плеймейтката със свои приятели, които искали да се радват на млада и свежа плът.

 

Преслава и Светлана се запознали покрай общия си приятел Азис преди 3 години, твърди източник на „Всеки ден“. Припомняме, че първоначално, благодарение на скандалния си имидж, блондинката успя да се лепне за фолк краля, вземайки участие в няколко фотосесии.

 

Цицорестата мома от Търговище обаче не се задоволи само с приятелството си с Василка и лесно успя да привлече най-актуалната ни фолк звезда – Преслава.

 

Благодарение на общата си любов към богатите мъже, парите и пътешествията из цял свят на двете не им отне много време, за да станат първи приятелки. Хубавиците дори на няколко пъти стягаха куфарите заедно, ходейки на луксозни почивки до Дубай, Италия и из турските курорти.

 

Близостта им обаче е покорила невъобразими върхове, след като на няколко пъти Преслава уреждала Василева на свои заможни приятели. Не е тайна, че през последните няколко години чалга изпълнителката влезе в каймака на богаташки синчета, особено след гаджелъка си с Бирмата, и в обкръжението й винаги е имало мераклии да вкарват в леглото си плеймейтки, без значение от сумата, която трябва да платят.

 

Най-много оферти за пеперудката Светлана идвали от приятелската среда на Георги Станоев-Бирмата, чиито авери са известни с похожденията си из нощна София. Благодарение на интимните си срещи с милионерчетата Василева бързо успяла да догони що-годе стандарта на богатите дами в обкръжението си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени