Преслава със свекърва МЕЧТА! (ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ОТНОШЕНИЯТА НА ЛИДКА И ПЕВИЦАТА)

5779
28 Юни 2014, 17:30


Освен, че изглежда супер, Лидка се оказа свекърва мечта. Тя бе поканена като гост в „На кафе“, където разказа как е приела Преслава в семейството си, какви са отношенията им и други пикантерии, научи HotArena.net.

 

Преслава не е словоохотлива на тема „Жоро Бирмата“, но за „свекърва“ си може да произнесе и напише роман. Певицата не спря да хвали Лидия, след влизането й в студиото при, като най-честите комплименти бяха относно перфектната визия на родителката на избраника й.

 

„Виждам нещо от моя си характер в нея. Ако съм му ядосана на Жоро, ще й звънна на нея, за да й се оплача. Повечето пъти е на моето мнение“, разказва изпълнителката, мъчейки се да опише каква е връзката между нея и Лидка.

 

Майката на Бирмата пък недоумява откъде излезе информацията, че ненавижда „снаха“ си: „От първия път съм я приела с отворени ръце. Беше ми странно, когато писаха, че свекървата не я иска и не я обича. Такова нещо не е имало в нашите отношения в нито един момент“.

 

Имала е обаче едно на ум, когато е разбрала, че Георги е гадже с Преслава: „Единственото, което съм имала като притеснение, е това, че синът ми е много ревнив. Няма какво да си кривя душата и да лъжа, така си е. С нейната професия... го попитах: „Как ще стане работата?! Не се бъркам, ако ме попитат си казвам мнението. Аз заставам на 90% на нейната страна, когато се скарат, и на 10% на сина ми, въпреки че знам, че не е прав“.

 

Лидка сподели също, че е грешно да се мисли, че поп фолкът е повърхностна професия. Дори я нарича „трудна“. Вижда, че Преслава пътува всеки ден от град на град и няма право нито да се оплаче, нито да избяга от задълженията си. Винаги трябвало да е усмихната, независимо колко е уморена.

 

Г-жа Станоева опроверга още един слух – че семейството й е от Перник. Всъщност те са си „баш“ софианци: „Софиянци сме, не сме от Перник. Аз през живота ми не съм пренощувала дори един път в Перник, а медиите навсякъде казват, че сме от Перник. Само сме държали преди време ПФК „Миньор Перник“.

За Преслава добавя, че преди всичко са приятелки, а след това чак гледа на нея като на снаха. „Ходим на море, много хубаво си изкарваме, преди всичко сме приятелки, а след това роднини. Много се обичаме, постоянно си комуникираме“, заяви Лидка.

 

Няма нищо против ако скоро и съобщят „младите“ новината, че ще се женят или че ще си имат наследници. Сподели също, че малката Бирма много обича децата и те го обичат, така че няма никакви съмнения, че той ще бъде чудесен родител.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 3 години
-2
ОХ КАК ЧАКА ПРЕСЛАВА ДА СИ ВЪРЖЕ ГАЩИЧКИТЕ.АМА МАЛКИЯТ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени