Преслава, ти ужасно закъсня! Певицата сплете плитки половин година след Галена и Николета (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-ti-ujasno-zakasnia-pevicata-splete-plitki-polovin-godina-sled-galena-i-nikoleta HotArena.net
Преслава, ти ужасно закъсня! Певицата сплете плитки половин година след Галена и Николета (Снимки)
Дни преди Коледа Преслава лъсна с демодираните ямайски плитки, хит на модните прически за лятото на отиващата си година, видя HotArena.

Не е ясно дали това е кадър от нов клип на Преслава, но от него лъха на яко ретро, освен ако чалгаджийката не е търсила съзнателно този ефект, но е малко вероятно имайки предвид цялостния й аутфит.

За тази прическа тон дадоха Риана, Бионсе, Рита Ора и дъщерята на Лени Кравиц Зоуи. Те бяха последвани и от родните ни звезди. Емануела, Галена и Николета веднага доказаха, че следват сляпо всяка модна тенденция.

Галена първа се наплете на дълги ямайски плитки, след нея го направи Емануела, а после и Николета Лозанова демонстрира, че е готова за експерименти.

Актуалните изпълнителки от поп жанра Жана Бергендорф, Михаела Филева и Гери-Никол също заложиха на плитките. Доста от родните плеймейтки и силиконови красавици също оплетоха коси.

Странно е, че чалга иконата от Добрич се е сетила да последва модните тенденции отпреди половин година.

13 Коментара

Аман от глупаци

преди 7 години

А когато Преслава първа облече роклята с кламерите и на следващия ден Клозета се ви със същата защо не го отразихте , бе злета такива ХАХАХА От статията ви лъха злоба + това Гери-Никол в новия си клип също е с плитки ,защо и нея не я заредите?Плитките са модерни от тази година и били ретро ХАХАХа нямам думи колко сте жалки!

Коментирай

x i y

преди 7 години

МНОГО ВАЖНО ЧЕ КУРВИТЕ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА И ГАЛЕНА СА СИ СПЛЕЛИ ПЛИТКИ ПРЕДИ ПОЛВИН ГОДИНА...НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА

Коментирай

FEN NA POPFOLKA

преди 7 години

не е важно коя кога си е сплела плитките, по-важно е че преслава за първи път в попфолк жанра пуска клип с дигитално качество ..ето за това преслава е новатор и винаги ама винаги ще е певица на годината, защото пуска стойностни, качествени и авторски песни ,а галена само краде песни, както открадна мамаураган от веси бонева

Коментирай

Руми

преди 7 години

Хората обичат Преслава, а вие си пишете каквото пожелаете!

Коментирай

Сани В.

преди 7 години

С тази разлика,че Преслава е красива и плитките и отиват много повечер от на която и да е друга!Кукличка!

Коментирай

Kris

преди 7 години

Ako stava vupros purva beshe Malina v dalechnata 2006 xaxaxa i Kamelia togava nikoi osven tqh niamashe

Коментирай

Бориса

преди 7 години

ПРЕСА ОТ ТОЛБУХИН И С КОЛЕДНИ ЛАМПИЧКИ ДА СЕ НАКИЧИ ПАК ЩЕ Е ГРОЗНА! А ПЕСНИТЕ И СА СКУЧНИ И ТЪПИ!

Коментирай

Христо

преди 7 години

Колко пъти харата да пишат ,че сте некъдърни и пишете поръчкови статии?????Колко пъти ?????Махайте се некъдърници продажни!!!!!!!!да дойдат читави журналисти на вашите места!!!!!Вън!!!!!

Коментирай

SONIA

преди 7 години

MA Kakvo ni interesuva klozeta prostitutkata kakvo obshto ima tia s talantlivata presi?aide razkaraite se jalturi neshtastni

Коментирай

Антон

преди 7 години

В СЛУЧАЯ КЛИПА НА ПРЕСЛАВА Е СТРАХОТЕН И НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЛИТКИТЕ ПРЕДИ КОЛКО ВРЕМЕ НЯКОЙ СИ ГИ БИЛ ВЪРЗАЛ.НЕса важни плитките а това което се намира под тях.Но всички ви разбрахме че сте жалки и злобни хорица и е краъно време наистина да ни освободите от присъствието си.Честно казано и аз влизам тук за да прочета нещо интересно и ми омръзна до чета едни и същи суперлативи за подчертано посредствени хора.

Коментирай

Ванеса

преди 7 години

Ние за новаторски проекти на Галена говорим от години насам, ти сега се появи с малко самочувствие за Преслава и модерен проект. ХАХАХАХАХАХАХАХА. Когато Галена не присъства на последните награди на Планета или рожден ден, каквото беше там, представянето й как мислиш беше? И тя беше новатор за българската сцена с холограмно щоу! Окрала Веси Бонева, ще кажеш, че е окрала световна знаменитост като Бионсе и Риана и затова направила хит. Добре, че беше Галена да се заговори за песента на Веси Бонева. Освен това "Да ти олекне", "Една жена", "Дай ми","Мама ураган" все модерни, интересни, хитови и скъпоплатени проекти, които смело застават до тези на световните звезди! Затова и Риана, Филип Плейн и други световно известни имена забелязват Галена, лайкват и снимки, а някои от тях я и споделят! Малка част от успехите на Галена, другото е излишно да се коментира, ясно е!

Коментирай

Ива

преди 7 години

ПРЕСЛАВА е грозна и нищо не би могло да и отива. С тази голяма уста мяза на кобила.

Коментирай

Тед

преди 7 години

Бог Анубис , или Пришелецът имитира Емануела , моля Ви кажете ми ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.