Преслава трие татус с името на Бирмата (Намира се на много деликатно място, ВИЖТЕ)

2511
24 Април 2015, 12:00


Преслава трие татус с името на Бирмата от деликатно място по тялото си. Певицата се подложи на безумно скъпа лазерна процедура, само и само да заличи, бившия си любим, дочу „HotArena“.Тя била направена в началото на романтичните отношения между добричлийката и пернишкия бизнесмен Георги Станоев, по прякор Бирмата. След раздялата им обаче изпълнителката иска да я заличи.
Татусът се оказал на особено деликатно място, близо до задните части на певицата, където е опашката на гръбнака. Именно там Преси още преди години сложила надпис “Запазено за Бирмата“, който сега иска да изтрие.За целта обаче трябва да се подложи на лазер, като процедурата била доста болезнена. Отгоре на всичко не заличавала статуса напълно, а оставало нещо като размазано петно.


„Ако иска татусът да се махне напълно и да няма никаква следа, просто трябва да си направи пластична операция, която директно да махне изрисуваната част от кожата“, разкриват специалисти, пише "Всеки ден". 


След като преди седмица се разбра, че Преслава има нова изгора, не е чудно, че изпълнителката бърза да заличи бившия си. Младото варненско богаташче Христо Попов никак не се радвал на факта, че изпълнителката пази такъв спомен за Бирмата върху тялото си.


Фолк звездата има още два татуса, но не толкова издайнически. Освен това не били компрометиращи.

Певицата тотално е заличила Бирмата не само от тялото, но и от живота си. Изпълнителката е спряла да си вдига телефона и не отговаря и на обажданията му.

Оказва се, че Бирмата също има татус посветен на Преслава. Но не възнамерява да го заличава.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени