Преслава уредила сестра си да стане певица, но при едно условие, породено от страх да не я засенчи (Ето какъв е бил утиматумът)

3463
07 Юни 2017, 16:00


Славата и парите влошават не само приятелските, но и семейните отношения, узна HotArena.

 

В това се убеди Преслава, която за малко не се изпокарала със сестра си Ивелина. Въпреки че последната е с три години по-голяма, тя изпълнява всяка заръка на фолк певицата. Ивелина също е изпълнителка, а ръка в началото на кариерата й подала именно Преслава, но при едно условие – да пее само народни песни.

 

Макар да са роднини, Преслава се притеснявала, че кака й може да я надмине и да се прослави повече от нея.

 

Ивелина приела ултиматума, защото обичала народната музика, така че не правела никакъв компромис, пише „Галерия“.

 

Но до ден днешен живеела с надеждата, че Преслава ще я допусне да се влее е редиците на чалгата.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hah
Преди 1 година
0
Още в анкетата за наградите на Планета, тези двете (+Издислав) си купиха за няколко минути над 3000 гласа и то през нощта. И като видяха,че пак не настигат фаворитите на публиката, които от началото до края бяха на първите места и с нормално трупане на гласува, се опитаха още повече да манипулират анкетата и накрая ги хванаха. А защо Пайнер не ги обвини директно, сигурно се сещата. При Преслава от години си личи, че работи само за награди и сега, когато вече няма такива, тя не си мърда пръста дори. Винаги преди награди пуска по 3-4 песни за половин година, а сега има само 2 за 1 година и то пак не са хитове. Адски пристрастена жена е тази. Сестра й е същата, затова и от двата жанра са ги отритнали като кучета и колегите им се подиграват с тях нан стоп.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
Преди 1 година
-1
По скоро сестра й е същата като нея , иска да е най-добра и я е страх, че сестра й вече е най-добра и няма как да я измести , затова е решила и тя да ходи да тропа с крак и мрънка на митко пайнера да ги лансира, нз спят ли с него , кво ли , но доста изпълнители вече намекнаха , че и директно казаха, как преслава ходи и се пазари да е певица на годината
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени