Преслава в ИСТЕРИЯ! Галена става Певица на годината (Двете водят студена война)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-v-isteriia-galena-stava-pevica-na-godinata HotArena.net
Преслава в ИСТЕРИЯ! Галена става Певица на годината (Двете водят студена война)

Студена война се води между фолк певицата Галена и нейната доскорошна приятелка Преслава.

 

Последната е в истерия, след като разбрала, че на предстоящите Годишни награди на Планета гласят Галена за най-престижния приз, узна HotArena.

 

Това страшно обидило добричлийката, която смята, че заслужава да е Певица на годината повече от колежката си.

 

Галена обаче е номинирана в най-много категории от всички – цели 12. В Пайнер коментират, че нейните проекти са на най-високо ниво и почти всяка нейна песен е хит.

 

За сметка на това тази година не беше толкова силна за Преслава.

 

Двете винаги са си били конкуренция за тази титла и всяка година стават скандали покрай нея. Феновете на едната и на другата освиркват певиците и всичко това нагнети напрежение между двете приятелки.

 

„Честно казано, не сме толкова добри приятелки с Преслава. В съвсем нормални колегиални отношения сме. Въпреки всичко, тя ще остане специален човек за мен“, заяви неотдавна Галена, с което даде да се разбере, че двете са скарани, пише в. „България Днес“.

 

9 Коментара

Д-Р РАЗУМ

преди 8 години

ПРЕСЛАВА Е МИЛИОНИ ПЪТИ ПО-ДОБРА ПЕВИЦА ОТ ГАЛЯ ВАНАТА..ПРЕСЛАВА ПУСНА НАЙ-ДОБРИТЕ И СТОЙНОСТНИ ХИТОВЕ НА 2015 А ГАЛЕНА ПУСНА КАВЪР НА ПАНТЕРА, КОЯТО БЕ КАЧЕНА ВЪВ ВСИЧКИ ПОРНОСАЙТОВЕ...ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦАТА НА 2015.- ТЯ ЕДИНСТВЕНО ПОЛУЧИ МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА ЗА БАЛКАНСКИ ЛЕТЕН ХИТ И БЕ НА 1 ВО МЯСТО В КЛАСАЦИЯТА НА ЕВРОВИЗИЯ , А ГАЛЕНА ДАЖЕ НЕ ПРИСЪСТВАШЕ В СПИСЪКА ЗА ЕВРОВИЗИЯ ЗАЩОТО НЕ Е НИКАКВА ПЕВИЦА И НА ЖИВО ПЕЕ МНОГО ФАЛШИВО ПРЕСЛАВА Е ИЗБРАНА ЗА ПОПФОЛК ИДОЛ НА 2015Г В ПРЕСТИЖНАТА КЛАСАЦИЯ НА СИГНАЛ.БГ И ИМА 7000 ТОЧКИ ПРЕДИМСТВО ПРЕД ГАЛЕНА И АЗИС

Коментирай

BG

преди 8 години

ne e verno Presa e glezlata na pop folka tam kakto i da go nari4ate . Galena e kraina s gadni klipove s skeleti isex.grozno no tova na balgarite se haresva

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Преслава поне не се ебе със скелети.Преслава може тази година да не и е най силната но има много повече хитове от Ваната.За справка мега хита и На тебе не отказвам има близо 9 милиона гледания без да е агитирала чрез социалните мрежи като Галка.Много по естествена е от онова курве което без грим прилича на плашило.А за гласа=просто нямам думи,сравнете двете как пеят на живо.Най красивите певици в Пайнер са две-Цветелина Янева и Преслава.ПРЕСЛАВА-ПЕВИЦА НА 2015,ЯНЕВА-ИДОЛ

Коментирай

и

преди 8 години

За мен Преслава никога не е била конкуренция на Галена. Галена просто е светлинни години напред пред Преслава.

Коментирай

и

преди 8 години

Те не са квартални певици в местната кръчма, та да сравняваме глас. Галена е изпълнител и артист преди всичко, а това е нещо много по-голямо и комплексно от това просто да пееш добре. Колкото да си изпълни песните перфектно, има достатъчно глас, а ти си ги сравнявай по какъвто параграф искаш.

Коментирай

estera

преди 8 години

на всичко е ясно галена как стана певица- не с глас а с порноклипа във ваната...галена е треторазряен изпълнител ..една начинаеща мария петрова и джулия са милиони пъти по-добри певици от галка -духалка певицата на годината е преслава разбира се..

Коментирай

86

преди 8 години

Как ставаш певица със секс-клипче? Това е все едно да кажеш, че някоя станала певица, защото имала кафява коса или защото знаела да прави баница. Какво общо има едното с другото? Галена беше известна, когато клипчето излезе и стига сте дрънкали все едно и също. По-скоро Преслава стана певица със секс, духайки на Милко Калайджиев и това го знам със сигурност. Не че ме вълнува и интересува, но за такива като теб го казвам. Ама нали той не пусна клипче и не се видя, няма проблем. Само защото това е, с което вие запомняте хората или защото това са нещата, които вас ви впечатлятват, не значи, че с всички е така. А ако толкова си загрижена за секс. живот на хората, то да те светна, че свободните хора сменят много повече партньори от семейните.

Коментирай

Марги

преди 8 години

И двете са много яки певици! Преслава има по-интересен глас, а Галена прави уникални клипове! Която и да спечели, ще се радвам! !!

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Галена е най-долния парцал.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.