Преслава в шок след побоя: Съжалявам, че се хванах с психаря Бирмата!

https://hotarena.net/laifstail/preslava-v-shok-sled-poboia-sajaliavam-che-se-hvanah-s-psiharia-birmata HotArena.net
Преслава в шок след побоя: Съжалявам, че се хванах с психаря Бирмата!

Преслава всячески се опитва да се скрие от бившия си приятел Георги Станоев-Бирмата, научи HotArena. След последния инцидент между тях в Слънчев бряг певицата е в стрес отново да не попадне под атаките му.

„Преслава още е в шок от случилото се! Отменила е дори участията си, за да се възстанови и отърси психически“, алармираха нейни приятелки.

Изпълнителката се е принудила да търси подслон у свои колежки, защото не искала да стои сама. Така фолк дивата щяла да избегне бъдещи близки срещи с наследника на властелинката на Перник Лидка Скалата, който избухва всеки път, когато я види, пише „Всеки ден“.


Първа на помощ се притекла Деси Слава. Напоследък двете са особено близки покрай общата си приятелка Галена. Блондинката на драго сърце отдала стая от апартамента си на добричлийката.


Преслава я помолила да остане при нея за няколко дни, а след като получила положителен отговор, пренесла два куфара с дрехи и аксесоари в жилището на певицата в Пловдив.


Певицата потърсила съдействие и от друга колежка–Анелия, но бившата съпруга на Коко Динев отказала да я приеме, тъй като не искала да се забърква в личните им проблеми с Бирмата.

Преси, знаеш, че те уважавам много, но не искам да си създавам и аз главоболия покрай вашите проблеми. Имам и дете, което не може да става свидетел на инциденти, ако Бирмата случайно научи, че си при мен“, обяснила й културно Анелия.


Преслава обмисляла вариант и да наеме апартамент в хотел, в който да се нанесе, но се притеснявала, че мълвата твърде бързо ще се разнесе и бившият й и там ще я открие.


„Не издържам вече от този психар! Дълбоко съжалявам, че сме имали връзка. Вярно, беше много щедър към мен, но това ми излезе през носа“, ожалила се пред близки звездата.

Приятелките й обаче смятат, че Преслава не е безразлична към него и сама си го търси, защо умишлено го дразни.


За случващото се около нея били притеснени и нейните родители, които й звънели постоянно, за да бъдат сигурни, че всичко е наред с дъщеря им.

Изграденият образ на лошо момче на Бирмата сериозно притеснява родата на певицата, която не може да спи спокойно от мисълта, че този човек пак ще й посегне“, разказаха съграждани на изпълнителката от Добрич.

7 Коментара

jenn

преди 8 години

Вие сега като написахте, че е у десиславини, той ще хукне натам... Имайте милост малко към жената..

Коментирай

preslavo ma

преди 8 години

ti si kurva za tva kato te vidi jorkata ti podvikva ei kurvo koi te ebe taq vecher... sama se znaesh kva si ne se pravi za pred mediite drogaaaaaaaaaaaa

Коментирай

Мики

преди 8 години

У Десиславини хаахахаххахаха оххх много смешноооо хахахахха,как звучи само

Коментирай

hahahahahaha

преди 8 години

Може би всичко си го заслужаваш. На хубав човек едва ли биха му се случили такива неща. Айде сега шмръкни една линия за утеха

Коментирай

azz

преди 8 години

Тя ли си е отменила участията или тези, които са искали да я наемат, са я отказали ?! Защото е напълно възможно и собствениците на заведения да не искат да стават панаири в кръчмите им и затова да отказват участия с нея! Бавно, но славно това момиче върви към дъното!

Коментирай

koki

преди 8 години

Привет приятели, намерих едно сайтче от което съм много доволен и искам да ви го споделя, www.razpisanieto.bg тва е за който използва градски транспорт, ако имате кола не ви трябва :) ако незнаете къде се намирате ще ви свърши работа, така че си заслужава да почерпите една бира ;)

Коментирай

Lollypop

преди 8 години

Тая ще падне много от високо и то съвсем скоро. Започнала е да дълбае дъното- и в личен, и в професионален план.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.