Преслава взима 20 бона от „Гласът на България“

2411
26 Януари 2013, 12:00


Фолк певицата Преслава ще получи солиден хонорар за участието си в „Гласът на България“. Певицата ще прибере цели 20 бона като ментор в предаването, разбра HotArena.net.


Фолк певицата прибира почти два пъти по-голям хонорар от този на нейните колеги Данчо Караджов, Вики Терзийска и Миро, които се договорили за не повече от 12 000 лева. В сравнение с миналата година обаче изпълнителите са повече от доволни от възнаграждението си.


За самата Преслава хонорарът е направо нищожен, тъй като само от едно участие взима толкова. Шефът на „Пайнер“ обаче я убедил да приеме, заради възможността да се покаже в по-благоприятна светлина пред публиката и да поосвежи имиджа си.


В крайна сметка изпълнителката приела офертата и смени на червения стол колежката си Ивана. Примата на фолка отказа предложението, тъй като графикът й е плътно ангажиран за следващите месеци и тя не възнамерява да отменя участия заради телевизионна изява.


Покрай множеството рокади в програмната схема треньорите от първия сезон на формата не успяха да се включат. Единствен Миро би ангажиран отново, още повече, че зрителите харесаха певеца като треньор.

 


Освен него и Преслава участие в новия сезон ще вземат Данчо Караджов, който сменя Кирил Маричков и Вики Терзийска. Водещата на първия сезон на предаването, спечели симпатиите на зрителите и сега те ще имат възможност да я видят и като част от треньорския екип, пишат от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
незнаен
преди 5 години
0
преслава може ли да бъде такава.......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жэжжо
преди 5 години
-1
оиоо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени