Преслава забила плевенски паралия

2501
04 Ноември 2011, 09:44


Звездата на "Пайнер" Преслава май най-после е намерила любовта, ако се вярва на последните слухове. Хитовата певица вече се чувства щастлива и обичана с плевенския тарикат Цветелин Маринов, по прякор Цуни.

 
Двамата се запознали покрай Елена Паришева. Настоящата изгора на национала Ивелин Попов също била интимна с баровеца, но преди да се хване с него.
 
 
Преслава бързо се ориентирала към вакантното място в сърцето на предприемача. Била и изключително впечатлена от галантността на Цветелин, изразяваща се в щедро даване на бакшиши, клюкари "Уикенд".
 
 
Преслава засега не е признала официално връзката си с бизнесмена. Крие новата си любов от суеверие, защото се притеснява да не я урочасат.
 
 
"Нещата при нас са в начален стадий, много несигурни. Влюбена съм, но той не знае. Щастлива съм и се чувствам добре", сподели Преслава. 
 
 
"Преслава и Цуни се виждат от два-три месеца, но вече са много влюбени. Срещат се предимно в провинциални заведения, за да запазят колкото се може по-дълго връзката си в тайна. Е, тя всъщност вече не е и кой знае каква тайна", споделят запознати с любовната история.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени