Преслава залюби чичко с „Ферари“! Папараци я засякоха да се натиска с 40-годишен

https://hotarena.net/laifstail/preslava-zaliubi-chichko-s-ferari-paparaci-q-zasqkoha-da-se-natiska-s-40-godishen HotArena.net
Преслава залюби чичко с „Ферари“! Папараци я засякоха да се натиска с 40-годишен

Фолк певицата Преслава бързо избърса сълзите си по Георги Станоев и рязко премина на друга вълна, узна HotArena.

 

От 24-годишно агнешко изпълнителката на „Мъж на хоризонта“ се прехвърли на 40-годишно овенско.

 

Добричлийката бе забелязана от папараци на романтична вечеря с по-възрастен от нея мъж с прошарена коса. Кавалерът на певицата паркирал лъскавото си червено ,,Ферари“ пред полупразното заведение и двамата с Преси побързали да влязат възможно най-незабелязано и да не бият на очи, писа Всеки ден.

 

Те се настанили на най-отдалечената маса, а певицата през цялото време се оглеждала да не би някой да ги види.

 

,,Със сигурност не са само приятели, защото мъжът се държеше по-интимно с нея. Личи си, че са прясна двойка и излизат отскоро заедно. Сигурно поради тази причина Преслава го крие и не смее да сподели, че е влюбена“, коментирали от персонала на заведението.

 

Мъжът не е познат в медийното пространство и най-вероятно има бизнес в провинцията. Освен голямата разлика във възрастта, Бирмата и новият на Преслава се различават драстично и по фигура – 40-годишният бизнесмен бил с коремче.

 

„Най-вероятно е някой, с който Преси иска да се разсея и да спре да мисли за Бирмата. Клин клин избива“, коментират нейни колежки.

 

5 Коментара

111

преди 9 години

Всяка популярна хубава и успяла в сферата си жена напоследък бива мощно оплювана в този сайт. Грозни лъжи поднесени с най-лоште снимки на жените, за които се пише. Преслава, Анелия, Диляна Попова и най-вече Мария... са една малка част от нарочените.Николета, харесвах те, но ти се прояви като много долен и злобен човек.Искаш ти да си най-красивата, най-обичаната и харесвана и другите нямат право на това. Всичко да е само за тебе и по много. Затова сигурно си поръчала тези статии. Снимаш се с Преслава и Анелия на една маса, а после поръчваш грозни статии и "компрометиращи снимки". Не харесвам Алисия,ти ми бе по-симпатична и истинска, но вече и теб не харесвам. Много си злобна.

Коментирай

Do Hot Arena

преди 9 години

Ot kakto napravixte podobreniqta po saita vi ne mi pozvolqva da glasuvam.

Коментирай

Sis

преди 9 години

Не знам кой е залюбила, аз я снимах с бирмата миналия ден

Коментирай

Име

преди 9 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Може да се гласува за коментар без проблем, с тази разлика че няма на момента са видите, че се е отчел гласа ви, а след рефреш. Но ще се оправи този лек проблем. </body> </html>

Коментирай

Мария

преди 9 години

Къде ги снима и къде е снимката?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.