Преследват Шкумбата на софийските гробища

1036
18 Април 2014, 10:23


Цял живот смешник не е лесно, заключи след 40 години на сцената Димитър Туджаров – Шкумбата, който гостува в шоуто Plovdiwood. Орисията му го преследва на всяко кътче, където се появи, смаян е той.


Най-фрапантният случай бил софийските гробища, когато пак го притиснали да развеселява публика. „Бях тръгнал с един мой приятел да търсим стар гроб.... Пред нас погребват мъртвец. Като ме видяха, викнаха ме да разказвам вицове!“, потресен е комикът, който все пак не отказал да сподели някоя интересна история с хората, но помолил да излязат извън траурния парк.

 

Заради професията е зареден с пълнител вицове по всяко време на денонощието, твърди Шкумбата. Думите му се доказват от поканата да бъде атракцията в програмата в празненствата на хлебозавод, но с уговорката да повдига духа на първата смяна, която започвала от 4 часа. „Всеки си очаква усмивката и аз му я давам“, обоснова се защо не отказва ангажимент.

 

Шкумбата има няколко участия в български филми, но според много хора, той е и главен герой в... сериала „Под прикритие“. Объркването се дължи на съвпадението на фамилии с един от главните герои, известен като Джаро. „Мислят, че съм аз, но аз им обяснявам, че съм брат му и ще се появя в пети сезон и ще раздам правосъдие“, смее се Шкумбата. През септември любимецът на няколко поколения българи ще отпразнува 40 години на сцената. Юбилея ще отбележи с грандиозно събитие в НДК през октомври.






Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени