Президентът на Чечня жени Благо на морето (Ритнитопковецът заделил $ 400 000 за сватбата)

https://hotarena.net/laifstail/prezidentat-na-chechnia-jeni-blago-na-moreto HotArena.net
Президентът на Чечня жени Благо на морето (Ритнитопковецът заделил $ 400 000 за сватбата)

Президентът на Чечня Рамзан Кадиров ще ожени Благой Георгиев за рускинята Есмер Омерова, разбра HotArena!

 

Сватбата ще се състои през септември, приблизителната локация е известна – родното Черноморие, но точното място все още не е упоменато, пише „Уикенд“.

 

В неделя футболистът на „Рубин” (Казан) се върна в София за пръв път, откакто се залюби с шампионката по танго Есмер Омерова. Джизъса не изневери на имиджа си на парвеню и преведе рускинята пред ВИП-а на летище София, което му излезе общо 120 евро.

 

Поводът за общата им поява в столицата е Георгиев да представи съпругата си Есмер на своето семейство, както и да бъде даден старт на подготовката за предстоящата сватба. Както „Уикенд” пръв писа в последния брой, преди две седмици Джизъса поиска благословията да се ожени за танцьорката от нейния баща на сбирка в тесен кръг в дома на Омерови в Москва.

 

Организацията на бракосъчетанието ще бъде поверена на агенция от Великобритания, която прави подобни тържества из цял свят. Същата не много отдавна е организирала сватба дори в Кралския двор в Бъкингам. Първото изискване на бъдещето семейство е церемонията, на която ще си кажат „Да” да бъде на морския бряг.

 

В момента двама души са на оглед из няколко 5-звездни хотела, за да изберат най-подходящото място. То трябва да отговаря на редица изисквания, като едно от тях е президентският апартамент да е на отделен етаж.

 

Такова е условието да присъства на сватбата на лидера на Чеченската република Рамзан Кадиров. Руският политик и Джизъса се сдушиха по време на престоя му в „Терек” (Грозни), който се управлява от Кадиров.

 

Той ще пристигне с частния си самолет, което означава, че на летището във Варна ще трябва да бъдат организирани извънредни мерки за сигурност. Освен престоя на 38-годишния чеченец младоженецът Благой ще поеме и разходите за 2 или 3 нощувки на около 20 души, предимно охрана, с които Кадиров се предвижва навсякъде.

 

Желанието на Благой е да се сроди с чеченец №1, но засега този вариант е отпаднал по религиозни причини. Кадиров е мюсюлманин и е невъзможно да кумува на църковния брак. При всички положение обаче политикът ще бъде този, който ще обяви младите за семейство при гражданския брак, разясниха запознати с плановете на футболиста.

 

„Благо навърши 33, Христова възраст, и като че ли му дойде акълът. Есмер, като че ли го промени към добро. Досега беше вечно ухилен, весел на ръба на лигавщината. Онзи ден пристигна съвсем нов Благой. Сериозен, спретнат, изгладен, най-вече…

 

Явно е настанало времето на сляпата неделя, щом след толкова години живот на пройдоха и леке, взе категоричното решение да се задоми”, коментират в обкръжението на младоженеца.

 

Джизъса е предвидил първоначален бюджет от 400 хиляди долара за сватбата си. Сумата се равнява на около една трета от годишната му заплата.

 

в „Рубин”, която е малко над $ 1 милион. Между 200 и 300 души ще са гостите на морското тържество, като доста от тях ще са от Русия – футболисти, роднини на Есмер и прочие. Това допълнително утежнява бюджета на младоженеца.

10 Коментара

ppp

преди 8 години

пожелаваме му щастие, но всички го познаваме, едва ли ще се промени

Коментирай

no name

преди 8 години

a vchera razpravqhte che shtql da se jeni v BG

Коментирай

хе хе

преди 8 години

Ако я поместите още ВЕДНЪЖ тази статия ще ви бъде за ПЪРВИ път! Тъпизми! Дали ще има сватба или не, времето ще покаже. Чак и кръстник му намериха и мястото и срещата били известни. Само, че човека каза ще видим!

Коментирай

loca

преди 8 години

Pojelavam im mnoooogo lubov, shtastie i harmoniq! :)))

Коментирай

ХАХАХАХАХА

преди 8 години

ДА ТОЙ И ЗА ХРИСТИНА ЩЕШЕ ДА СЕ ЖЕНИ, КУМ ПАК ЩЕШЕ ДА БЪДЕ КАДИРОВ, ПОСЛЕ ЗА ЛИЯНА ЩЕШЕ ДА СЕ ЖНИ И ТЯ МИЛАТА РАЗПРАВЯШЕ, ЧЕ МИСЛЕЛИ ЗА СВАТБА, СЕГА ПЪК ТАЗИ.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ИМ ПЪЛНИ ГЛАВИТЕ С ТОВА КОЕТО ЖЕНИТЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ - ТИ СИ ЖЕНАТА ДО МЕН ДОСЕГА НЕ БЯХ СРЕЩАЛ ТАКАВА КАТО ТЕБ, ТИ СИ ПО-РАЗЛИЧНА ОТ ДРУГИТЕ, ОНЕЗИ МУ СЕ ВРЪЗВАТ РАЗДАВАТ СЕ НА МАКС, ТОЙ СЕ ВЪЗПОЛЗВА НА МАКС ПОСЛЕ ИМ БИЕ ШУТА - АМА НИЕ НЕ БЯХМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ И ТАКА КАкато ХАМСТЕРА СЕ ВЪРТИ В КОЛЕЛОТО ТАКА И БЛАГОЙЧО СЕ ВЪРТИ САМО ЖЕНИТЕ СЕ СМЕНЯТ.ТАКА ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ПИШЕТЕ ЗНАЕМ КАКЪВ Е СЦЕНАРИЯ.

Коментирай

nina

преди 8 години

Да вече му знаят игрите в България, затова сега се насочи към чужденки.Тази сега по Вип-а я води, разправя и глупости, тя не му знае славата тук и засега му минават номерата.Абе жени не се ли научихте да не вярвате на празни приказки, а на действия.Той че е жалък жалък е, ама вие сте по-жалки да не може да прецените, че както е лъгал предишните, така ще лъже и вас.Това е характер, и той много трудно се променя.

Коментирай

до хахаха

преди 8 години

ха-ха-ха,да ама сега наистина ще се ожени колкото и да ви е мъчно мили мои Христинки,Лиянке, Куинки и т.н. момичето е класа.........

Коментирай

Nincho

преди 8 години

Ninke i ti si jalka no ne se ojeni za tebe zashtoto naistina si mnogo,mnogo zlobnichka

Коментирай

Lili

преди 8 години

Mnogo,mnogo Lubov,budete shastlivi!

Коментирай

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

преди 8 години

da se vrazumi mnogo e grozn tazi

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.