Президентшата готова на развод

3939
03 Февруари 2012, 10:23


 

Опърничавата първа дама Юлияна Плевнелиева е готова на развод, само и само да я оставят на мира. 

 
Откакто мъжът й встъпи в длъжност, на Юлияна й се налага да споделя живота си не само със семейството си, а и с цял отбор юнаци от националната служба за охрана.
 
 
Това още повече побърквало първата дама, която обмисляла идеята за проформа развод, за да не се води по закон съпруга на Росен и така протоколът да не е задължителен за нея.
 
 
Колеги и приятели на Плевнелиева разкриват пред "Всеки ден", че тя не желае около нея и тримата синове на двойката да има охрана, но от друга страна националната служба е задължена по протокол да ги пази.
 
 
Ако Росен и Юлияна живеят формално без брак, тя няма да попада под ударите на закона. Наскоро това са й подшушнали опитни адвокати.
 
 
Заради нервите, които създалата се ситуация й образува, Плевнелиева се чуди как да надхитри държавната машина. Чашата й преляла, след като охранителите са се опитали да влязат и в кухнята й, за да проверят с какво се храни президентът.
 
 
Въпреки че семейството отказа да се нанесе в резиденция "Бояна" и остана в старата си къща в полите на Витоша, момчетата от НСО обградиха дома им. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Влади
преди 6 години
0
Ами писна ми да чета за капризите на примадоната.......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sani
преди 6 години
0
Знаете ли, вече ми омръзна да чета за " проблемите " на Плевнелиева. Да, уважавам нейното желание за независимост, личните й позиции, мнението й. Но си има регламентирани правила, които президентските съпруги по цял свят спазват и уважават. Никoй не иска от нея да играе ролята на безучастен наблюдател, вперил овчи поглед в кариерата на съпруга си. Но както българският народ, така и светът имат нужда да видят новата президентска двойка - умна, интелигентна, всяваща респект и достойна за уважение. Стига вече кой какво искал или не искал! Животът, във всичките му измерения, си има своите правила, които трябва да се спазват. От всички! Без изключения!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MitkO
преди 6 години
0
Колко сте смешни с тия новини малеееееее лайнарчета...опитни адвокати,това първокурсник би и го казал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
karo17
преди 6 години
0
На човекa май му е писнаlо от тази госпожа и затова се е кандидатиrаl за пrезидент:)))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди 6 години
-2
Това поведение на г-жа Плевнелиева показва отвратително неуважение към държавата,към съпруга й,към президентската институция като цяло...това го няма никъде по света! Само не резбирам г-н премиера не му ли беше ясна позицията на тази жена и как изобщо е възможно да издигне подобен кандидат за президент,който милия не може със съпругата си да се разбере, камо ли да управлява цяла държава! Много жалко,много!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени