Придворни от Бъкингам: Кейт не понася да я сравняват с Даяна!

3082
22 Август 2015, 19:56


Скандални тайни от Бъкингам изнасят придворни. Съпругата на принц Уилям, Катрин, не желае по никакъв повод да я сравняват с майка му принцеса Даяна и е наредила никой да не се опитва да я превръща в копие на покойната принцеса, научи HotArena.


Откакто се омъжи за Уилям, Кейт страни от кралския двор и се е скрила на село. Децата пък се превърнаха в удобно извинение да стои далеч от обществения живот.

Според някои, принцесата просто си е взела „отпуск по майчинство“ и до края на годината почти няма да гастролира из публичното пространство. Други пък смятат, че тя се опитва да скъса с образа на заместничка на Даяна.

Кейт побеснява, когато започнат да я сравняват с лейди Даяна. Категорична е, че не желае да има нищо общо с нея“, коментират придворни.


Принцесата е отказала да направи дори елементарни промени във външния си вид, от страх, че може да решат, че се опитва да подражава на свекърва си.

Кралските стилисти милион пъти я молеха да отреже косата си, тъй като има нужда от по-специални грижи, а и къса по-лесно ще се поддържа. Един от тях неблагоразумно заяви пред Кейт, че майката на принц Уилям така е ходела непрекъснато и тя много се ядоса.


Тя не иска по нищо да я сравняват с принцеса Даяна и няма никакво намерение да става принцеса на сърцата. Иска да е просто съпруга на Уилям, да си гледа децата и да стои далеч от двореца. Каза го и на кралицата, а нейно величество, иска или не иска, трябваше да се примири и да отстъпи“, разкриват още придворни служители.


Това е и другата причина Катрин да стои с децата на село, вместо в Кенсингтън палас. Не иска никой да очаква от нея да се държи като Даяна, още повече, че не е наивно момиченце, а зряла жена и безкомпромисно отстоява интересите си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени