Приеха Михаела Филева в болница

https://hotarena.net/az-jenata/prieha-mihaela-fileva-v-bolnica HotArena.net
Приеха Михаела Филева в болница
Михаела Филева го е закъсала със здравето напоследък. Младата певица дори е отложила няколко участия, тъй като не се чувствала добре и й е било непосилно да излезе на сцената, разбра HotArena


„Цяла нощ имах неистови болки, които приключиха в Бърза помощ. Благодаря за внимателното отношение на медицинския екип, който ме прегледа. Благодаря на всички за разбирането, вече съм по-добре”, побърза да успокои почитателите си Михаела.


Тя обаче не пожела да разкрие причината за неразположението си, но изрази надежда да се възстанови по-бързо, за да се завърне към певческите си ангажименти, пише \"Уикенд\". 


Според нейни колеги, причината за рухването е силен стрес, както и прекалена натовареност. В последните месеци графикът на Филева е препълнен с участия, имало дни, в които спи едва по 4-5 часа. Преумората си казала думата и в един момент младата певица рухнала.

5 Коментара

haha

преди 8 години

Наркоманката предрусала

Коментирай

Minka Kirilova ot Qmbol

преди 8 години

Ох Мише знаешли как ме исплаши мислех си о не тя може да не може да се оправи и да спре да прави това което обича а имено музиката. Много се радвам че сега Михаела е по-добре. Аз сам една от наи големите и фенове обичам да научавам нови неща занеината кариератаи радвам се че Михаела е балгарска певица ама не се шегувам знам всичко эа нея ама всичко. Сега ми е дерт да разбера през иметои туку така маи се справих Мише да не би да се казваш Михаела ........ Филева е знамго но когато доидеш в Ямбол за което те умолявам искрено щете попитам надявам се да не ми се расардиш за това че искам да знам. Знам че не харесваш хората които се месят в личния ти живот и имаш право тои си е твои просто ми направи впечетление че никои не те е питал как се казва бащати а те питат за него и реших просто да се опитам да разбера.ОБЕЩАВАМ че ако някои ден доидеш в Ямбол на концерт аз 100на100 ще знам че си в Ямбол и ще доида защото все пак сам ти фен и ще те попитам дали е това е това е твоето през име ако не е то обещавам че повече няма да тарся

Коментирай

Минка Кирилова от Ямбол

преди 8 години

ако то не е обещавам че повече няма да го тарся

Коментирай

Минка Кирилова

преди 8 години

Маикати се е на друсала не Михаела Филева не я убиждаи че ще те накарам да си сабираш эъбите по ЭЕМЯТА. ясноли ни е

Коментирай

Arjay

преди 7 години

I told my gremndothar how you helped. She said, "bake them a cake!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.