Приятели към Диляна Попова: Започни да се храниш! (Моделката страда от анорексия?)

1624
14 Март 2018, 13:00


Диляна Попова придобива все по-анорексична визия. Когато се съблече по бански, тя вече не предизвиква онова възхищение, а по-скоро притеснява околните. Манекенката избяга на Малдивите със сина си и приятелска компания, от където показа красиви снимки и своите прелести.

 

В нейната ситуация обаче това предизвика многозначителни коментари, които изразяват тревогата на нейните последователи. И близките хора до нея са започнали непрестанно да я съветват да започне да се храни, защото се чете всеки кокал по нейното тяло.

 

„Толкова неповторимо излъчване има, тя е съвършена, а се съсипва!“, категорични са обожателите на Диляна.

 

Бившата на Асен Блатечки явно е склонна към емоционални крайности, както и към хранителни разстройства.

 

Тяхната връзка не просъществува дълго по причини, свързани именно с характера й. Двамата с Блатечки си приличат в много отношения – често са депресивно настроени, вечно обвиняват околните за неуспехите си, никога не са доволни от себе си. Тези черти обикновено тласкат хората към различни пороци, било алкохол, пушене, зависимости от храната или други стимуланти.

 

„Представете си семейство от двама души, в което нито единият няма сила да вади другия от „дупките“. Затова не им се получи и нямаха никакъв шанс да останат заедно“, споделят приближени до Диляна Попова. Дано сега тя да се вземе в ръце все пак и да възвърне женствената си фигура, вместо да провокира стрес с разголените си фотоси.                 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени