Приятелката на Джим Кери – жертва на сциентолозите? (Нови разкрития)

2501
01 Октомври 2015, 11:00


 

 

Бившата приятелка на Джим Кери, която отне живота си само няколко дни след тяхното разделяне, е била член на сциентолозите, а наскоро и част от интензивна програма за "оцеляване", научи HotArena.Катриона Уайт ходела на уроци в холивудския сциентоложки център за известни личности, работейки н в т.нар програма "Survival Rundown". Този факт е открил журналистът Тони Ортега, който изследва сциентологията през последните 20 години.

 

Според него, близки приятели на Катриона, която има връзка с актьора Джим Кери от 2012 г., му казали, че са шокирани от смъртта й. И смятат, че влиянието на сциентолозите върху нея е довело до самоубийството й. „Казаха ми, че Катриона Уайт е била сциентолог. Познавали я много добре и новината за нейната смърт ги шокира“, твърди Ортега, добавяйки, че тя е била част от Сциентология вече 5-6 години и че е била окуражена да се премести от родната Ирландия в САЩ, за да може да посещава интензивни курсове.


Източниците са установили, че Джим Кери е знаел, че приятелката му е част от тези неща, но все пак се е подигравал със сциентологията, поради което нейните приятели били доста засегнати.

 

Приятелите на Катриона казват, че връзката им е била "градска" и били притеснени, когато тя се събрала с известния актьор. Но наставниците й твърдели, че тя е готова за връзка с него, с оглед на това, че е имала завършени курсове за напреднали, на които е работила по себе си“, казва още той.

 

Сциентолозите твърдят, че ако завършите курсовете, ставате супер човек и сте способни на всичко“, добавя журналистът. Катриона бе намерена мъртва в понеделник вечерта, в дома си в Калифорния.


Аутопсията все още не е направена, а за тестовете от токсикология са необходими 10-ина седмици, за да може да се установи точната причина за смъртта.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени