Принц Хари влюбен в Катрин? Камила му търси втора Кейт!

4090
31 Октомври 2015, 11:02Принц Хари трябва да се ожени. И то бързо! Или поне на това мнение са в Бъкингамския дворец, научи HotArena.

А с нелеката задача да му намери съпруга се е заела не друга, а лично херцогиня Камила.

Съпругата на принц Чарлз е вкарала в действие всичките си познати, близки и приятели, за да уреди заварения си син с подходяща жена. Дори синът й Том Паркър и дъщеря й лейди Лора са ангажирани да помагат в този избор.

„Чарлз не смее да се меси на сина си, тъй като самият той помни злополучния си брак с Даяна. В същото време на 31 и в ролята на ерген, не е нещо, което в Бъкингам държат да продължава.“, разказват придворни.

По тази причина принцът е принуден да се обвърже в най-скоро време. Но заради скандалите свързани с името му, има сериозен проблем да си намери подходяща младоженка.

Той никога не е крил, че обожава Катрин. И дори е заявил на Камила, че щом му трябва жена, ще се наложи да потърси втора Кейт. Но такива като нея са рядкост“, разкрива близък до двореца.

Наскоро Хари се присъедини към брат си и Кейт на премиерата на „Спектър“, но за всички беше ясно, че се чувства като третото колело. Откакто напусна армията, ролята му в двореца не е ясна, а липсата на съпруга прави нещата още по лоши.

Хари се опитва да балансира с всичко — от една страна да не попадне в капана на лош брак като принц Андрю, от друга да задоволи желанието на баба си, за булка със синя кръв, а от трета да намери някоя като Кейт — която достойно да понася тежестта на кралските задължения, както и да е отдадена на децата и семейството“, разкриват негови приятели.

Самият той не крие, че се възхищава на прекрасното семейство, което имат Кейт и Уилям. Тримата живеят един до друг в Лондон, а Хари е чест гост и в Анмър Хол.

И все пак младият принц все още не е намерил онова, което да го направи напълно щастлив като брат му — а именно всеотдайна и истинска любов. Затова пък е поверил тази задача на Камила.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени