Приятелката на Мик Джагър до последно пазела фалита си в тайна

1746
19 Март 2014, 11:12


Приятелката на Мик Джагър до последно пазела в тайна фалита си. Дизайнерката Лорън Скот, която се самоуби в понеделник сутринта в дома на рокаджията в Манхатън до последно мълчала за финансовите си проблеми.


Лорън имала сериозни затруднения от месеци, но ги криела в тайна. Успоредно с това се задълбочавала и депресията й, покрай кризата в компанията й.


От гордост Скот отказала да поиска пари от половинката си, за да погаси дълговете си. „Мик беше готов да й помогне, но тя бе твърде горда, за да му поиска пари“.


Депресията й през последните седмици се задълбочила, но вероятно съкрушителна новина от последните дни я е тласнала към самоубийството.


„Сутринта ми се обади, искаше да работим у тях“ спомня си асистентката на Лорън Скот. Когато обаче отива в дома й, я заварва обесена.


По всяка вероятно новина от последните часове е тласнала Лорън към отчаяното действие. Асистентката й веднага се обадила на 911, но докато пристигне линейката, работодателката й била вече издъхнала.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.43 mb
total execution time: 67.386150360107 miliseconds
mysql execution time: 14.36710357666 milliseconds