Присмяха се на Мегз от „Къртицата“, че няма силикон

https://hotarena.net/laifstail/prismiaha-se-na-megz-ot-karticata-che-niama-silikon HotArena.net
Присмяха се на Мегз от „Къртицата“, че няма силикон
От край време в народопсихологията на българката е заложена комплексарщина по отношение на гръдната обиколка, но се оказа, че дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева - Мегз,  е изключение от мнозинството.
 
Миньончето, макар и платежоспособно, не желае да е в отбора на силиконките. заради което отнесе много упреци в социалната мрежа. Тя сподели с многобройните си последователи, кадър от гостуването й на филмовите награди в Кан, на който кадър изпод дизайнеркста й рокля, нейно дело, в профил се вижда гърдата й.
 
Вместо адмирации за естествения й вид, много жени я нападнаха за смелостта да се покаже пред толкова голяма аудитория, с дълбоко деколте, при това без силикон. Напук на тях обаче, Мегз споделя, че няма никакви комплекси и макар да не е против подобен тип интервенции, съвсем не смята, че има нужда от такава намеса. 
 
Ден по-късно световноизвестната певица Ciara също публикува свои снимки с подобен еротичен елемент, но за разлика от българите, американците не отправят критика,а поощряват подобна натуралност.

6 Коментара

И

преди 7 години

Засилва се 'модата'по естественото,наситихме се на силиконови недоразумения,кои се присмиват,празноглавите мухли?! Хахаха,смях,смях

Коментирай

Точно!

преди 7 години

Само в България главата им пуши от силикони, хилаурони, операции и т.н. В другите държави така изглеждат порноактрисите. Тук естествения външен буди присмех. Никой нормален човек няма да се присмее за нещо толкова нормално, да бъдеш себе си? Докъде стигна света.

Коментирай

Киро

преди 7 години

Адмирации за такива Жени !!! Отдавна не сме виждали естественни жени , всичко живо в рокля = на ходещ силикон !!

Коментирай

Hahaha

преди 7 години

Typanari.....Ciara e sys silikon.Aman ot razbirachi

Коментирай

kakanasheva

преди 7 години

zubata kurvo kak lapa kura na ciganna 100kila kurvo grozna da ti eba maikata bokluk grozen, parcal, selqnka

Коментирай

P

преди 7 години

Брей ти пък кога спа с нея , че говориш .... ти си тъпанар

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.