Призраци от миналото отказаха Маестрото от сватба

3047
23 Март 2012, 16:49


Евгени Димитров-Маестрото пази в пълна тайна какво се случва в семейните му дела, но връзката с любимата му Нели Желева никак не вървят. 

 
Кръшната балерина от "Магаданс" е третата официална жена на талантливия музикант. Тя обаче не е законна половинка на Евгени, тъй като шефът на "Ку-ку бенд" отказва да мине под венчило.
 
 
Маестрото се страхувал да се бракува за пореден път, тъй като има горчив опит от предишните си жени.
 
 
Балерината е майка на най-малкия син на Евгени. През юли хлапето ще стане на една годинка. Затова Нели предлoжила на любимия си да отпразнуват събитието, като скрепят връзката си с брак.
 
 
Маестрото обаче не бил въодушевен, твърди "Всеки ден". Колегите му от "Ку-ку бенд" застават изцяло на негова страна по отношение на брачните му дела.
 
 
Преди осем години тогавашната му приятелка Ела Наумова дава живот на близнаци – Кристиян и Александър, но скоро след раждането малкият Сашко почива при неизяснени обстоятелства. 
 
 
Фаталното събитие води до срив в отношенията на Ела и Евгени. Те не успяват да преодолеят загубата и се разделят. Кристиян остава да живее с майка си, но често се вижда и с баща си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени