Продавач на гевреци мачка силикона на Софка

2202
20 Януари 2016, 15:14


Софи Маринова прибра младото си гадже в дома си и заживя с него, научи HotArena.

След редица нещастни връзки Софка се бе зарекла, че оттук насетне ще внимава в любовта. Не е тайна, че във всичките си връзки досега Маринова е била водещата фигура и винаги е издържала възлюбените си. И с новия й ситуацията е същата – изпълнителката на „Бурята в сърцето ми“ не щадяла средства, само и само обектът на чувствата й да е доволен, пише "Всеки ден".

Вече трета седмица двамата си лягат и стават един до друг.Новото гадже на Софито се разбирал перфектно със сина й Лоренцо и, докато тя била по кръчми и дискотеки, мъжете в къщата се забавлявали с компютърни игри.

Джуней обаче не възнамерявал да хвърля котва завинаги у нас, тъй като не искал да се чувства като мъж под чехъл в дома на Софка. За кафенето му в Дюселдорф в момента се грижел брат му, който редовно му изпращал пари, така че да не ляга изцяло на ръцете на жена си.

С 30-годишния етнически турчин Софка се запознала в края на миналото лято, когато той бил на нейно участие. Навремето у нас той работел като охранител, но след това решил да си пробва късмета в чужбина и заминал за Дюселдорф, Германия. Там успял да завърже дребен, но успешен бизнес, стопанисвайки заведение, в което продавал кафе, чай и закуски. От гевреците и топлите питиета Джуней печелил повече от добре, но въпреки всичко не може да сравнява стандарта си с този на прочутата нашенка.

„Любовта ни пламна изведнъж – вярвам само в любовта от пръв поглед! И всичко се разви много бързо“, споделя щастливата Софка подробности около новата тръпка в живота си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Абе
преди 2 години
0
Гевреци ама голям сладур! Браво кака, тоя път случи на мъжкар. Дано поне геврека му е голям.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
0
Е кой да и го мачка,научен работник ли или някой лркар.......ахахаааа-Софка.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени