Продуцентът Андрей Арнаудов избухна във Фейсбук: Проблемът на тази държава съм аз, а не 13-годишната родилка! Такива като мен трябва да правят деца

3201
05 Януари 2017, 15:33


По повод новината, че първото бебе родено в нощта на 2017-а е от 13-годишна майка и лицемерното поведение на цялото общество и медиите, продуцентът Андрей Арнаудов избухна със супер як коментар във Фейсбук, видя HotArena.

Ето какво пише Арнаудов:

"
От няколко дни цяла България е скандализирана от това, че 13-годишна циганка е родила. Все едно се случва за първи път. Все едно от години не знаем, че това е въпрос на култура, личен избор и начин на препитание на част от малцинствата.  За мен проблемът е друг - че ние, работещите, образовани, плащащи данъци български граждани не правим деца. Вие ме познавате - аз съм Андрей Арнаудов, на 37 години, от София; телевизионен водещ и продуцент. Проблемът на тази държава е в такива като мен.

Поне от десетилетие изкарвам достатъчно пари, за да гледам деца. Поне от 5 години се чувствам емоционално зрял да имам такива. Но нямам.
И не казвайте, че съм изключение. В големите градове има хиляди млади хора, които изкарват достатъчно, за да гледат деца, но съзнателно го отлагат, за да правят кариера; за да продължи купонът или по каквато и да е друга причина. А що се отнася до 13-годишните родилки е ясно, че каквито и да е детски надбавки или помощи трябва да се дават само за граждани с образователен ценз.

А за работещите - и платени данъци. При положение, че в България основното образование е задължително, тогава, за да получиш каквито и да е помощи от държавата, трябва да имаш завършен 8 клас. Не е ли логично?

Такива, а и още много други казуси искаме да съберем в кампанията на ДНК "Направи го за България", за да променим законите и средата. Така че тези като мен да започнат да правят деца".



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени