Продуцентите на ВИП брадър: Това не е телефон, а капак от сирене! Гафът може да им струва лиценза

4467
02 Октомври 2015, 14:55


Екипът на „ВИП брадър” е изпаднал в шок и ужас от скандала, който се завихри преди дни около кадри, на които си личи поставен на кухненския плот телефон, разбра HotArena.


В опитите си да замажат положението и да потулят напрежението, те излязоха със съшитата с бели конци версия, че това не било телефон, а капак от кутия на сирене!


Както HotArena вече писа, ползването на мобилните телефони и всякакви други устройства за връзка с външния свят е напълно забранено за формата, в който най-важното условие е изолацията на участниците.


Страхът на продуцентите на Големия брат е от наказание от Големия шеф – продуцентите от „Ендемол”, от които са закупени правата за формата. Ако се докаже, че в Къщата наистина е имало телефон, това ще доведе до отнемане на лиценза завинаги.


В опитите си да избегнат този сюжет, екипът е впрегнал целия си ресурс и разглежда по секунди записите от камерите, за да намери за какво да се хване и защита на своята версия, пише „България днес”.


„Дори във въпросния епизод се вижда, че Джино оставя капака на сиренето и сяда да обядва. Светлините от лампите се отразяват в него и наистина човек може да се обърка”, опитва се да замаже положението пиарът на шоуто.


Съмненията за наличие на мобилен телефон в къщата на ВИП-овете обаче не е единствената подробност, която дразни наблюдателните зрители. Някои от съквартирантите носят часовници, които също влизат в списъка със забранени вещи. От екипа отново се оправдаха, че те не работели и собствениците им ги носели само като аксесоари.


„Слънчевите очила също са сред забранените вещи във формата, но много от участниците се сещат да ги заявят като условие в договорите си”, разяснява пиарът.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката 1
преди 2 години
0
ясно се вижда ,че е телефон... и то смартфон,а не някакъв само за разговори...демек имат връзка с гугъл, социални мрежи и демек със всичко.... според мен е недопустимо!! и тъпия джино с часовници...си знае по всяко време колко е часът?! ...а за слънчевите очила не знаех ,че не може?! в други сезони са имали слънчеви очила и нищо не се е казвало...ама са телефона гафа е недопустим!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 2 години
0
Тези оправдания са същия стил като признанията на онова шантавото за Валери Б.Не бил той,а друг. И сега така :„Този кон е магаре!“ и „Това куче е вълк!“
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени