Професиите на звездите преди да станат звезди! Алисия била продавачка, Преслава шивачка, Камелия лелка в детска градина + още интересни истории

23730
04 Октомври 2016, 11:44


Родните популярни личности крият неподозирани тайни от своето житие-битие, преди да станат звезди, които пазят от настоящите си фенове. Прехранвали са се с прозаични или не толкова престижни професии. Но както се казва, няма срамна работа.

Алисия изкарвала прехраната си като продавачка на хранителни стоки. Родителите й имала магазинче, а Алисия често им помагала. Когато грабнала микрофона обаче, кариерата и на продавач приключила бързо. Днес Алисия залага на различен тип ангажименти, за да осигурява нужния й стандарт. Разчитаме да не е забравила откъде е тръгнала.

Някога Камелия е държала вместо микрофон пръчка в класната стая, защото е била учителка.а Шест месеца Ками била „лелка“ в детската градина в Чипровци. Там била по заместване и напуснала щом титулярката се върнала. За жалост на бащите, които водели отрочетата си в градината.

Иван Динев - Устата си докарвал допълнителни доходи като разносвач на списания. Със сигурност освен пари това ми носи и контакти с медиите.

Преди да стане звезда в попфолка Преслава е работила три години като шивачка на бельо за чуждестранни фирми. В бранша се задържала кратко по прозаичната причина, че шефовете плащали малко и нередовно. Затова и Преси заложила на музиката, където хонорарите са несравними. След 2 години вече била забелязана от Милко Калайджиев. Останалата история до днес я знаете.

Преди да грабне микрофона Мария Илиева е била секретарка. Преди това е заработвала и като застрахователен агент. И със сигурност е успявала да накара с не малка доза мъжете са си купят полици.

Борис Дали е бил личен шофьор на някогашната кметица на Бобов дол. Чаровникът въртял волана в продължение на година и половина. Бил е и общински съветник в града от БСП. Борис Дали споделя обаче, че се чувства най-добре на сцената и с микрофон в ръка.

Певицата Светла Иванова е била сервитьорка, дори стриптизьорка, преди да пробие в музикални бранш. Освен това се е изявявала и като готвач. Първото нещо, което подхваща е надомна работа. Още 16 годишна бродира блузки, после продавала и цигари.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени