Профилактично! Петя Буюклиева пак посини мъжа си (Подробности)

2011
26 Март 2015, 13:00


От няколко дни насам съпругът на Петя БуюклиеваТони, ходи само с дълги ръкави, за да крие синините по ръцете си от домашния физически тормоз, който певицата му нанася, разбра HotArena!

 

Вероятно половинката на ексцентричната певица за пореден път е ял от нея здрав пердах и за да не става за резил, навличал само дрехи с дълги ръкави, пише „Всеки ден“.

 

„Добре че времето още е хладно и човекът не трябва да се разхлажда с тениска. Често обаче и през лятото ръцете му са издраскани и в синки“, разкриват негови авери.

 

Не е тайна, че изпълнителката на „Жена на всички времена“ е с изключително лабилен и лют характер. Нужна й е само една искра, за да гръмне и да сътвори грандиозен панаир. Най-честият обект, върху който Буюклиева си изливала гнева, е спътникът й в живота.

 

Буклестият Тони е всичко друго, но не й мъж на място, коментират го съседи. „Той е известен като верен лакей на естрадната звезда, грижейки се за перфектното състояние на прическата й, а в най-дивите й години бе личен носач на куфарите й“, злословят комшиите.

 

Потисничеството, на което бил подложен мъжът на Буюклиева, не се ограничавало единствено във физически тормоз, имало и психически. Още преди години певицата отказала да смени фамилията си заради огромната си слава. Затова решила след брака си с Тони по паспорт да остане Петя Костадинова Буюклиева-Никифорова.

 

Друг любопитен факт, свързан с имената в екстравагантното семейство, е паспортното име на Петиния мъж. Макар за обществото той да е известен като Тони, в паспорта си брюнетът е записан като Толя.

 

„Петя никога не му е харесвала името. Затова го накара пред всички да се представя като Тони, тъй като звучи далеч по-европейско и представително“, разказват запознати с пикантериите в семейството.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени