Проклеха Слави! Кой и защо, отговорът ТУК

2198
01 Декември 2014, 14:16


Прокоба тегне над Слави Трифонов, убедени са запознати.

 

Дългия не само търпи провал след провал, но и здравословните му проблеми допълнително го съсипват, узна HotArena.net.

 

Съграждани на Володя Стоянов от Петрич са убедени, че над тв водещия тегне проклятие заради постоянните му гаври спрямо Войводата

 

Войната между известния изпълнител на фолклорни песни и Дългия се води от години. Воеводата не приема, че Виктор Калев влиза в неговия образ и непрекъснато си прави пиар на негов гръб. Преди две години Стоянов се закани, че ще съди Трифонов заради груби подигравки, тъй като вече му е писнало да се подиграват с него и семейството му по национална медия. Певецът обяви, че в продължение на години тв водещиятизпълнява поръчка срещу него.

 

Македонският славей обясни, че не приема в уж хумористична форма Виктор Калев да го представя като олигофрен. В последствие Володя Стоянов се отказа да съди Слави, като обяви, че Дългия ще бъде съден на небето за постъпките си. Фолклорният певец обаче реши да защити честта си като запази правата върху марката Володя Стоянов-Войводата в патентното ведомство.

 

„Всеки ден” научи, че изпълнителят на „Мера според мера” се отказал от съдебния иск срещу Трифонов заради Ванга и Петър Дънов. Певецът бе близък с пророчицата, която спаси дъщеря му Гергана, когато била на 2 години, пише Всеки ден.

 

Самата Ванга казала преди време на певеца винаги да прави добри дела и да не отмъщава. Войводата е и последовател на учението на Учителя и основател на Бялото братство, който също съветва да се изчистим от негативизма, за да живеем по-добре. Почитателите на Володя Стоянов от македонския край обаче смятат, че Дългия трябва да получи наказание, защото прекалявал с циничните си шеги. Не е християнско да прокълнеш някого, ама Слави вече минава всякакви граници и се гаври с когото си поиска, възмутени са петричани.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени