ПРОКЛЯТИЕ! Алисия ще е нещастна в любовта още 4 години (Подробности за страховете на певицата)

https://hotarena.net/laifstail/prokliatie-alisiia-shte-e-neshtastna-v-liubovta-oshte-4-godini HotArena.net
ПРОКЛЯТИЕ! Алисия ще е нещастна в любовта още 4 години (Подробности за страховете на певицата)
Фолкпевицата Алисия се жалвала пред приятелки, че от малка е счупила няколко огледала, което обяснява и несполуките й с мъжете, научи HotArena.

„Сигурно затова нямам късмет с мъжете“, споделяла Алисия, макар че не иска да вярва в поверието, че счупеното огледало носи нещастна любов.

Когато последния път строшила огледало то се раздробило на четири. Ако съдим от поверието, значи още 4 години тя няма да свие така желаното семейно гнездо. Май има такова нещо, защото не й провървя нито с Валери Божинов, нито с Ники Михайлов, който се ослушва за по-сериозно обвързване.

Нейни близки издават, че най-популярните суеверия са сред големите страхове на певицата. Ако види черен котарак се завърта три пъти. А когато шофира и пред колата мине черна котка, Алисия отбива и минава по друг път. Освен това не минава и под стълба, защото чувала, че било лошо. На певицата веднъж й се случило да се сблъска с коминочистач и през целия ден й вървяло, пише Шоу.

24 Коментара

оги

преди 8 години

Положението Нот Арена е извън контрол!Имати спешна необходимост от психиятър.Страхувам се ,че вече никой няма да може да ви помогне предвид натрапчивата психоза /Алисия/ която ви е обхванала.Хванете зе за ръчичка с неземната ви хубавица долнопробната проститутка Никлозета и БЕШ В ЛУДНИЦАТА!

Коментирай

aсен

преди 8 години

Мъка мъка голема жълтурковци откачалници

Коментирай

соня

преди 8 години

НАПРАВО И ИЗЯДОХТЕ ГЪЗА на Алисия БУКВАЛНО

Коментирай

пак нямат материал и запълват с Алисия;)

преди 8 години

Хахахахахааааааа, ако Алисия няма успех с мъжете по тази причина то гнома с късите и криви крака Николета Лозанова трябва да чупи рекорда по счупени огледала. Защото не стига че тя е таьи която търси, преследва и се навура в мъжете ами няма мъж който тя да е оставила винаги тя е наританата. А при другата обратното . И друго певицата видяхме сама няма да остане ами НЛО-то все така сама обикаляща като кучка по курортите, че и приятели няма тая "ЩАСТЛИВАТА".

Коментирай

ваня

преди 8 години

защо няма статиика за гномчето клозета от наградите на планета. Била е доста зле (както винаги без фотошоп).....

Коментирай

Киро

преди 8 години

Пълни глупости за тъпите и суеверия. Да се замисли по-сериозно ...... кой би желал проста чалгарка , която е пълна бездарница и още по - елементарна куха лейка за сериозна връзка , че и за брак ...

Коментирай

vn

преди 8 години

Аз пък рекох че някоя баба врачка и го е предсказала. Нали все при такива тича да прави магии и да и баят.

Коментирай

кой ли ви се връзва

преди 8 години

Иска ти се Клозет Лозанова певицата да е нещастна като теб, самотна и некадърна но уви далеч си от истината жена. Ти дори никога не си била по добре от нея, защото всички вече се убедиха ме си въздух под налягане както се оказа и уж щастливият ти живот с Божинов пълна пародия, цирк за пред този и онзи. И уж беше много влюбен а набързо забрави за съществуването ти, нали се сещаш ако мъж обича истински и силно не само че прощава, но и никога не би си тръгнал с лека ръка. Така че гащите и осрани тя в тия на другите гледа. Да тичаш няма да стигнеш Алисия, Преслава също ;)))) гаврят се с тъпата ти огромна глава после ти хоп тъпи и фантастични статийки тук, ама какво пише тук никой не го и тересува...циркът ви е пълен.

Коментирай

vroom

преди 8 години

Охооооу гледам рано си се събудила и си овършала тука. Или ти изобщо не спиш? Пак старата песен на нов глас. Под всеки негативен коментар за Кроколана си написала 300 злобни за Николета. Абе село Вакарело, не разбра ли, че с Николета или без баба ти Кроколана по-хубава и симпатична няма да стане? Барем да ти плаща, че и подлизваш лайняния гъз. Стотинчици за кафенце и цигарка поне. Инак за какво да се мориш? Ама днеска гледам много нямаш вдъхновение, поизчерпала ми се виждаш. Не си написала хвалепствия и възхищения за Бръчката. Ама моля ти се, излагаш се. Айде сега отначало. Раз-два.....

Коментирай

tirbu6on

преди 8 години

Че тя след 4 ще е на 44г. Кой ще тръгне да свива семейно гнездо с баба?

Коментирай

Да

преди 8 години

И аз това питам?? Къде са краката на Мършата като селфи стик???????????????

Коментирай

Тя като се приближи към огледалото, те сами се пръсват

преди 8 години

хехе Бъзикам се!

Коментирай

;)

преди 8 години

Нека и е зле на Алисия хаха.

Коментирай

хъм

преди 8 години

Туй защо не може да си затвори устенцата, като патенце е в устето?!

Коментирай

преди 8 години

Лудо Ленче, защо няма статии за мършата как продължава да се гологъзи? Схванаха ли сводниците и главния тъпкач, че така излага и тях?

Коментирай

zybat hamster

преди 8 години

zybla grozna.

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Смях! Бабата винаги е била нещастница и все на малки пишки попада. Милата!

Коментирай

nima?

преди 8 години

Ти ще казваш на хората какво да пишат и къде да пишат , бе провинциален парцал. Лижегъзеца на Курволета Лапнипишкова! Вие друго освен да свирите на дудук не можете. А, сега и куче няма да ви препикае. така ще си умрете , като катър без история. Хайде духай на селските ергени там в дълбоката провинция и се мисли за богопомазана,че лижеш гъза на вмирисаната, заразна и разбридана шундра на най-голямата проститутка в България НЛО-то. Боклук смотан!

Коментирай

О, Боже!

преди 8 години

От опит ли знаеш колко са големи пишките на мъжете й? Или приказваш през кухата си картуна както винаги? То, умна глава няма как да роди подобни шедьоври ха ах ха А, за нещастието на Алисия ти можеш само да мечтаеш.... защото си 99 -та дупка на кавала, да не кажа никаква! И ще си останеш вечната кукувица....

Коментирай

................

преди 8 години

Си ти!

Коментирай

>>

преди 8 години

Zashoto, ako razbirash govori v momenta, kogato e pravena snimkata. Ot kade li tolkova akul?

Коментирай

подлога

преди 8 години

Aз, какато усещам визираш своите години. Алисия след 11 години ще стане на 44. Къде си ти, къде е Алисия ,можеш ли да смяташ?

Коментирай

Ни думъй - до Баба ....

преди 8 години

Ни думъй, щото ти си за смях :))) Много си се вманиачила нещо по Алисия. Не пропускаш :)

Коментирай

Бравос!

преди 8 години

Бравос! Много ми хареса коментара, право в десятката :) Веднъж вече се изказах по въпроса, че статиите тук с на ниво 10-11 годишни деца.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.