Проклятието да си девствена на 51 години! (Истинска история)

2486
15 Юни 2014, 14:21


Рекорд по най-дълга девственост държи англичанката Мари Луиз. Тя е на 51 години, привлекателна и все още девствена. Въпреки че в продължение на 23 години е била женена за двама мъже, научи HotArena.net.

 

Невероятната история на Мария Луиз започва в мига, когато баща й я завежда до олтара. Тя се венчава за съпруга си Джон, когато е на 18 години.

 

Преди сватбената церемония бракът не бил консумиран. Мари Луиз приема това за нормално, тъй като Джон, 12 години по – възрастен от нея, бил ревностен католик и защитник на тезата, че интимните отношения са позволени само на семейни двойки.

 

Но след като през първата брачна нощ младоженецът обърнал гръб на булката и захъркал юнашки, тя останала много озадачена. Когато на сутринта поставила ребром въпроса ще се любят ли или не, Джон отговорил, че това се прави само при решение да се роди дете, а все още няма намерение да става баща.

 

Така минали седем години от съпружеския им живот и Луиз почти свикнала с мисълта, че няма да изпита никога удоволствие от плътска любов.

 

След време Мари Луиз се запознала със семеен мъж, с когото много си допаднали. Двамата се развели с предишните си половинки, сключили брак и, когато дамата решила, че най-после ще опита ласките на плътската любов, новият й съпруг Карол успял здраво да я изненада. Той отказал да осъществи акта и това продължило до края на живота му.

 

След смъртта му лекарят, грижещ се за болния, признал, че е влюбен в дамата и останал изумен, когато тя му признала, че все още е девствена. И ще бъде първият мъж, с когото най-накрая наистина ще си легне.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 2 години
0
NE ZNAM DESTVENA ILI NE AMA ZA 50 E SUPEEEEER
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.53 mb
total execution time: 82.565069198608 miliseconds
mysql execution time: 26.647567749023 milliseconds